[ad_1]

آمریکا در بحران … متهم کردن روسیه یک کارشکنی خودتخریب است

تحریریه

چیز عجیبی در مورد سیاست آمریکا وجود دارد ، که دائما در تلاش است “دشمنان” خارجی را پیدا کند که مصمم به نابودی آمریکا هستند.

در حالی که هفته آینده ایالات متحده به سمت مراسم تحلیف جو بایدن برای رسیدن به چهل و چهارمین رئیس جمهور این کشور می رود ، ملت به فال خشونت مدنی گرفتار می شود.

حدود 20،000 سرباز در واشنگتن مستقر هستند تا از ساختمانهای دولت در برابر حملات محافظت کنند. تعداد سربازان آمریكایی در پایتخت آمریكا بیشتر از تعداد دفاعی است كه هم اكنون در افغانستان ، عراق و سوریه وجود دارد. کاخ سفید و پایتخت – که کنگره در آن واقع شده است – با موانع فولادی و بتونی همسایه هستند. تصاویر محافظان ملی به شدت مسلح مستقر در یک اردوگاه کاپیتول فضای اجتناب ناپذیری را که این ملت – و قلب دولت آن – در محاصره است ، تداعی می کند. در محاصره ، یعنی توسط شهروندان آمریکایی.

انتقال شرایط بی سابقه ای که ایالات متحده در آن قرار دارد دشوار است. دونالد ترامپ ، رئیس جمهور جمهوری خواه در حال خروج این هفته (برای دومین بار) به دامن زدن به قیام خشونت آمیز علیه دولت در تاریخ 6 ژانویه متهم می شود. طرفداران وی برای متوقف کردن روند انتخاباتی که جو بایدن ، رئیس جمهور منتخب دموکرات را تصدیق کرد ، به پایتخت حمله کردند.

نفرت حزبی در ایالات متحده به جایی رسیده است که نمایندگان دموکرات می ترسند برخی از همتایان جمهوری خواه خود حاضر به تسهیل آدم ربایی و قتل باشند.بر. در میان رای دهندگان ترامپ ، مافوق سفیدپوستان و نئونازی ها حضور دارند که صریحاً اعلام می کنند “تنها دموکرات خوب مردگان است”.

اغراق نیست اگر بگوییم ایالات متحده از زمان جنگ داخلی (65-1661) چنین اختلافات شدیدی را مشاهده نکرده است. ناهماهنگی به قدری زیاد است که تقریباً فراتر از کلمات و گفتگوی مشترک است.
در اعتماد و اجماع عمومی شکسته شده است. و این برای موسسات و مشروعیت دولت خورنده است. ترامپ و بسیاری از 74 میلیون نفری که در 3 نوامبر به او رأی دادند ، متقاعد شده اند که انتخابات به نفع بایدن تقلب شده است. هیچ مدرک معتبری برای تأیید این اعتقاد وجود ندارد. اما کسانی که به این دیدگاه پایبند هستند ، از نظر خود قاطع هستند. از سوی دیگر ، برای 81 میلیون نفری که به بایدن رأی داده اند ، انزجار عصبانیت وجود دارد که ترامپ و طرفدارانش روند دموکراتیک را رد کرده و بی پروا کشور را به آستانه درگیری کامل سوق داده اند.

بحران اجتماعی در آمریکا

در بیانیه اضطراری این هفته ، ژنرال های ارشد پنتاگون به همه سربازان هشدار دادند كه به قانون اساسی عمل كنند و به تعهدات خود در كنترل انتقال صلح آمیز قدرت به بایدن رئیس جمهور منتخب عمل كنند. این بیانیه قابل توجه تأکید می کند که وضعیت فعلی ایالات متحده چگونه ناامن است.

سرویس های امنیتی فدرال برای خیزش مسلحانه در روزهای آینده توسط تعداد بی شماری از گروه های شبه نظامی راست گرای آماده باش هستند. این گروه ها مانند ترامپ و حوزه انتخابیه وی معتقدند که انتخابات توسط اتحاد دموکرات ها در اتحاد با سازمان های عمیق دولتی و رسانه های شرکتی به سرقت رفته است. بازهم ، هیچ مدرکی برای این تز وجود ندارد که بیش از آنکه واقعیت داشته باشد ، گمانه زنی و توطئه آمیز باشد. دادگاه ها به اتفاق آرا ادعاهای جنجالی را رد کردند. این سرشماری نتایج را تأیید کرد. و در حالی که رسانه های شرکتی غالباً در بسیاری از موارد و مشکلات از اطلاعات نادرست استفاده می کنند ، گاهی اوقات آنها نیز می توانند این کار را به درستی انجام دهند.

گزارش تصویری سورئالی که این هفته در رسانه های آمریکایی پخش شد ، گزارش مایک پنس ، معاون رئیس جمهور بود که به نیروهای خود در خیابان های واشنگتن نگاه می کرد. با مهربانی صریح ، شنیده شده است که پنس از سربازان استقبال می کند ، گویی آنها در حال جنگ در خارج از کشور هستند. فرمانده کل قوا ترامپ اطمینان داده است که “انتقال مسالمت آمیز قدرت” روز چهارشنبه آینده در روز روی کار آمدن وی انجام خواهد شد.

این افشاگری تکان دهنده ای از جدی بودن ناراحتی ایالات متحده است.

در همین حال ، رسانه های آمریکایی ادعا می کنند که این پوچ است که روسیه در پشت آخرین بحران سیاسی در آمریکا قرار دارد. CNN در یک خبرنامه آنلاین گزارش داد که این یک “مأموریت انجام شده” برای ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه است. دیگر سیاستمداران و کارشناسان گفته اند که بحران سیاسی ایالات متحده “هدیه ای برای پوتین” است.

این دیوانه و ناپسند است. در چهار سالی که ترامپ در سال 2016 انتخاب شد ، یک کمپین رسانه ای بی وقفه برگزار شد که روسیه را به دخالت در سیاست های ایالات متحده متهم کرد. دموکراتها و حامیان رسانه های آنها و همچنین بخشهای وسیعی از دستگاهها و اطلاعات عمیق دولت ، این ایده پوچ را مبنی بر اینکه روسیه به ترامپ اجازه داده است در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود ، گسترش داده اند. سپس ، در سال 2020 ، هنگامی که “مرد آنها” بایدن ناگهان برنده رای شد ، نام دخالت روسیه در انتخابات ناپدید شد. چقدر غیر منطقی! و “روسای گیت” جعلی بی معنی که دموکرات ها و رسانه ها چهار سال برای پرتاب علیه ملت هدر داده اند ، چقدر قابل توجه است. جمهوری خواهان ممکن است انتخابات 2020 را تضعیف کنند ، اما دموکرات ها چرخه 2016 را تضعیف کرده اند. در همه خانه های آنها آفت وجود دارد.

با این حال ، حرامزاده روس هنوز هم هر وقت آمریکایی ها سعی می کنند آشفتگی سیاسی وحشتناکی را که کشورشان در آن قرار دارد توضیح دهند.. این فقط روسیه نیست. در سیاست ایالات متحده چیزی به طور خارق العاده نامتوازن وجود دارد که دائماً در تلاش برای یافتن “دشمنان” و “جنایتکاران” خارجی است که گفته می شود مصمم هستند که آمریکا را نابود کنند. اگر روسیه نباشد ، چین است و غیره. این بیگانه ستیزی و شوونیسم از چه چیزهایی تشکیل شده است؟ این خیانت به عدم اعتماد به سیستم سیاسی است که در آن شهروندان باید از ترس دشمنان خارجی محصور شوند. همچنین ، وابستگی نظامی گری و مجموعه نظامی – صنعتی برای حفظ سرمایه داری آمریکا و جاه طلبی های امپریالیستی آن برای سلطه هژمونیک بر بقیه جهان بسیار مهم است.

آمریکا در یک بحران اجتماعی

این آخرین انکار اثرات فدیه کننده و مخرب بر مشکلات بومی در ایالات متحده است. این مشکلات بیشتر از نابرابری عظیم اجتماعی و اقتصادی است که به عنوان تأثیر دهه های سرمایه داری نئولیبرالی مشاهده شده توسط جمهوری خواهان و دموکرات ها پیش بینی می شود. به نظر می رسد هر دو طرف تمایلی ندارند یا قادر به درک آنچه باید در یک سیستم کاملاً خراب اصلاح شود ، نیستند. ظهور ترامپ چیزی از ریشه حل مسئله است. و مقصر دانستن روسیه برای ادامه مشکلات ، انحراف بی فایده دیگری است. این انکار سیستماتیک واقعیت توسط طبقه سیاسی آمریکایی دلیل بدتر شدن بحران در ایالات متحده است ، زیرا مقصر دانستن دیگران ، هرگز به خود نگاه نکنید ، به معنای پرهیز از راه ها و روش های لازم برای حل این بحران است.

در هر صورت ، تصمیمی از بالا به پایین در مورد نخبه گویی وجود ندارد. این راه حل به بسیج مردمی گسترده برای حقوق دموکراتیک احتیاج دارد. اما برای دستیابی به جهت گیری سیاسی لازم باید ذهنیت بیهوده روس هراسی ، همجنس گرایی ، ایران هراسی و غیره حذف شود.

واقعیت این است که روسیه و بقیه جهان از دموکراسی صلح آمیز و مرفه حاکم بر ایالات متحده استقبال خواهند کرد.

بنابراین ، روابط بین الملل را می توان با احترام و همکاری متقابل انجام داد ، و جهان مکانی بسیار امن تر و آرام تر خواهد بود. در حال حاضر ، آشفتگی داخلی ایالات متحده بر سر سیستم ناکام سرمایه داری آن یک خطر واضح و خطرناک برای خود و بقیه جهان است.

منبع: فرهنگ استراتژیک

ترجمه: لوسیانو لاگو

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *