[ad_1]

منتشر شده در 25 ژانویه 2021 در 6:31 عصر
افغانستان آمریکا و کانادا

رئیس جمهور افغانستان ، اشرف غنی ، او اعلام کرده است که با روی کار آمدن دولت جو بایدن ، فصل جدیدی در روابط کابل و واشنگتن گشوده شده است.

غنی در جلسه کابینه در 25 ژانویه گفت: “فصل جدیدی در روابط با شریک اصلی ما ، ایالات متحده گشوده شده است.” وی افزود: “روابط در سطح دولت ادامه خواهد یافت.” رئیس جمهور افغانستان سپس تأکید کرد که ایالات متحده در حال بررسی توافق نامه امضا شده با طالبان است و پس از بررسی ، دولت ایالات متحده با کابل مشورت می کند تا نقشه راهی مشترک برای توافق تعیین کند. غنی افزود: “بررسی سریع توافق نامه ایالات متحده با طالبان توسط شورای امنیت ملی ایالات متحده انجام می شود و سپس یک رایزنی اساسی با ما انجام می شود.”

جیك سالیوان ، مشاور امنیت ملی آمریكا ، در 22 ژانویه با همد الله محبی ، همتای افغان خود ، در مورد تعامل آمریكا در افغانستان صحبت كرد. سالیوان تأکید کرد که ایالات متحده “با تلاش های دیپلماتیک قوی و منطقه ای با هدف کمک به هر دو طرف برای دستیابی به یک راه حل سیاسی پایدار و عادلانه و آتش بس دائمی ، از روند صلح پشتیبانی خواهد کرد.” در این زمینه ، هدف تجدید نظر در توافقنامه فوریه 2020 بین ایالات متحده و طالبان و همچنین ارزیابی اینکه جنگجویان به تعهدات خود احترام می گذارند اعلام شد: آنها قطع روابط با گروه های تروریستی ، از جمله القاعده ، کاهش خشونت در افغانستان ، به ویژه نزدیک به شهرک های بزرگ ، و مشارکت در مذاکره با دولت افغانستان و سایر سهامداران.

با این حال ، محمد نعیم ، سخنگوی طالبان گفت که این گروه همچنان به این توافق پایبند است و به همکاری خود با ایالات متحده ادامه خواهد داد. ادریس رحمانی ، تحلیلگر افغانی مقیم ایالات متحده ، گفت: “من فکر می کنم بایدن روند صلح در افغانستان را ادامه خواهد داد ، اما انتظار اینکه این اولویت به افغانستان باشد ، بسیار دور است.” در همین حال ، رئیس جمهور غنی عصر روز 24 ژانویه با عبدالله عبدالله ، رئیس شورای عالی آشتی ملی دیدار و در مورد روند صلح گفت وگو کرد و بر لزوم مذاکره در مورد آتش بس در مذاکرات جاری در داخل افغانستان در دوحه قطر تأکید کرد. .

در همین راستا ، به دنبال یک دوره بن بست که هیچ پیشرفت قابل توجهی حاصل نشده است ، در 2 دسامبر سال 2020 نمایندگان دو کشور به طور رسمی در مورد قوانین رویه ای برای شروع مذاکرات صلح واقعی توافق کردند و یک دوره مکث 5 ماهه تعیین کردند. ژانویه که آنها از سر گرفته شدند. با این حال ، از آن زمان11 ژانویه متعاقباً بنظر می رسد بن بست جدیدی در رابطه با توافق در مورد موضوعاتی که باید حل شود ، به وجود آمده است. به ویژه ، با توجه به کاهش خشونت در زمین ، دولت کابل خواستار آتش بس در این کشور شده است تا یک موضوع اولویت باشد که در گفتگوهای صلح واقعی هنوز آغاز نشده است ، اما طالبان معتقدند که بحث برای کاهش خشونت تنها پس از توافق در مورد دولت آینده که شامل مبارزان اسلام گرا افغان است ، مورد توجه قرار گرفت.

آغاز گفتگوی درون افغانی نیز به نوبه خود با توافقنامه صلح امضا شده در 29 فوریه سال گذشته بین ایالات متحده و طالبان ، همچنین در دوحه ، واشنگتن متعهد شد که نیروهای خود را در افغانستان کاهش دهد. در همین رابطه ، در پانزدهم ژانویه ، پنتاگون اعلام کرد که کاهش نیروهای خود در افغانستان را به 2500 نفر کاهش داده و به کمترین میزان در بیست سال گذشته رسیده است. در شانزدهم ژانویه ، طالبان در مورد این پیام اظهار نظر کرده و از آن استقبال کردند. در همین حال ، خشونت ها همچنان روزانه در کشور رخ می دهند.

امنیت بین المللی را بخوانید ، روزنامه ایتالیایی کاملاً به سیاست بین المللی اختصاص داده شده است

ماریا گراشیا روتلیانو

از سردبیران

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *