[ad_1]
همه ما وقتی دیدیم شورشیان از ساختمانی بیرون می آیند که ساعتی قبل آن را ویران کرده بودند ، با تسکین آهی کشیدیم: قصر کنگره، برخی از افراد در آنجا که دراز کشیده اند بی روح باقی مانده است ، اما به نظر می رسد آنها قصد داشته اند که حتی از این هم بدتر عمل کنند.
بسیاری معتقدند که بودن آمریکا در راس تمدن فناوری که به معنای واقعی کلمه جهان را با سرعت برسالییر تغییر می دهد ، از نظر تمدن اجتماعی نیز به همان اندازه پیشرفته است. اما اینطور نیست. همچنین توده های سفیهانی وجود دارند که فکر می کنند همه چیز را می دانند و به جای آن عملاً چیزی نمی دانند ، خصوصاً در سطح اجتماعی. چیزی که تعداد کمی می دانند این است که در بیشتر موارد آنها در زمره محرومان ، حاشیه نشینان و استثمارشدگان نیستند که در محله های بزرگ محله های بزرگ زندگی می کنند ، اما به طور کلی ثروتمند با مشاغل خوب که درآمد خوبی دارند یا با درآمد خانواده زندگی می کنند. شکوفایی این حقه ها را بازی می کند اگر از بسیاری جهات با فرهنگ عمیق تری همراه نباشد.
مطمئناً همه به آن درجه تقدیری که به راحتی در کسانی که به کنگره حمله می کنند ، پیدا نمی شوند ، نمی رسند. این باور در مغز آنها وجود دارد که آنها عمل می کنند قهرمانی در دفاع از آنچه که آنها در طول سالهای کار سخت و فداکاری مداوم به بدن خود حفظ کرده اند تا بدنشان را تقریباً در جلسات طولانی روزانه در سالنهای ورزشی مجهز یا در میدان تیراندازی م effectiveثر نگه دارند تا برای استفاده بسیار مدرن آموزش ببینند سلاح که با آن ما همیشه آماده دفاع از خود در برابر “حملات روزافزون مهاجران از هر نژاد خواهیم بود. اگر این کار را نکند ، دولت باید آماده انجام این کار باشد. ” آنها مطمئناً این موضوع را هر روز فکر می کنند ، اما اغلب حتی بیان واضح آن برای آنها دشوار نیست.
بنابراین تعجب آور نیست که هنگام ورود به کاخ سفید کسی که کم و بیش مانند آنها فکر می کند بلافاصله رهبر طبیعی خود را در این شکل تشخیص می دهد. “عزم” همان چیزی است که بیشتر آنها را متحد می کند. این در موسیقی مانند “a” است. باید مذاکره کردن همه در همان یادداشت هستند ، سپس مقیاس یادداشت ها و مقادیر باقی کارها را انجام می دهد.
اگر کسی بخواهد به آنها هشدار دهد که از این طریق دقیقاً همان کاری را می کنند که فاشیست ها و نازی ها در اولین کار خود انجام می دهند ، کاری برای انکار آن انجام نمی دهند ، زیرا این دقیقاً همان چیزی است که آنها می خواهند: “هیچ کس نمی تواند انکار کند ، که در آن زمان نظم زیادی وجود داشت. ، سازمان عالی و حتی گسترده همبستگی (بین آنها) “. به آنها در مورد این مغزهای سوخته اطلاع دهید که فدا کردن آزادی (برای دیگران) به دست آوردن نظم و سازماندهی بسیار آسان است. تلاش برای انجام این کار با اجازه دادن به افراد دشوارتر است.
اما اکنون ، برای کسانی که مشکل آفرین هستند و منتظرند زمان خود را “آزادانه” ابراز کنند ، این فرصت را دارد که با کمک تلفن های هوشمند ترسناک آنچه را دیگران نمی دانند به ما بگویند ، نه اینکه چگونه آنها درباره ما صحبت کنند آنها سیاستمداران “دموکرات”. از این نظر نمادین است تقلب کاری که آنها در روزهایی انجام دادند که ترامپ سرسختانه با شناسایی آن مخالفت کرد جو بایدن برنده.
فریب ، یا بهتر بگوییم اخبار جعلی (برای مطابقت داشتن با زبان) چنین گفته است مکانی که صدها هزار کارت در آن رد و بدل شد سرانجام کشف شد، به جای ترامپ به بایدن رأی دهید: او در انتخابات حضور خواهد داشتسفارت آمریکا در رم (چیزی کمتر!). و با جزئیات کامل گفته می شود که چه کسی و چگونه این ترفند را ساخته و اجرا کرده است. این به زبان ایتالیایی نوشته شده است ، هر کسی می تواند آن را بخواند.
اما هر کس ، مانند من ، واقعاً در رأی گیری شرکت کند (به عنوان یک شهروند آمریکایی) در باور کردن مشکلی ندارد غلط خبر ، نه رأی ، زیرا رأی من (مانند سایر مسابقات در ایتالیا) حتی از طریق سفارت آمریکا در رم عبور نکرد ، بلکه مستقیماً به مرکز رأی گیری ایالات متحده ارسال شد. برای من ، این مک کینی در تگزاس است. آنجا پاکت نامه خود را ارسال کردم (ثبت شده) و آنجا رسید (از طریق پست پیگیری می شود).
اما اکنون تعداد متعصبان و اخبار جعلی به طور چشمگیری در حال رشد است و در حال تبدیل شدن است خطر به طور جدی برای خود دموکراسی آمریکایی. ترامپ قبلاً به روشی ساده و واضح گفته بود که “او به زودی ، یک راه یا یک دیگر برمی گردد!” اگر پنس ، معاون وی ، که اکنون ترامپ شوخی را متوقف کرده است ، متوجه شود ، وقت آن است که هم جمهوری خواهان وی این موضوع را بشناسند. اگر این بار به دست او برخورد نکرد ، فقط به این دلیل بود که اطمینان داشت که همه چیز را کاملاً مطالعه کرده و بنابراین برنده شده است. دفعه بعد کار اشتباهی انجام نخواهد داد و هیچ Covid دیگری وجود نخواهد داشت تا تخمهای موجود در سبد را بشکند.
دفعه دیگر ، در صورت لزوم ، حتی حمله به کنگره نیز دیگر فقط “تظاهرات” نخواهد بود. اما احتمالاً لازم نخواهد بود ، زیرا در عرض چهار سال ، بیشتر کسانی که اکنون رأی داده اند جمهوری خواه آنها به او رأی می دهند او می داند که چگونه این رای دهندگان را به دست بیاورد و دوباره وارد کاخ سفید می شود ، اما به عنوان یک فرد مستقل. توجه: اگر او هر کاری را که انجام می داد به عنوان “کارمند” انجام دهد ، به خوبی می توانیم تصور کنیم که او به عنوان “مستقل” چه کاری انجام می داد!
[ad_2]