[ad_1]
ایالات متحده و اسرائیل در خاورمیانه کارت بازی می کنند
توسط ویکتور میهین
وزیر امور خارجه پیشین آمریكا ، هانری كیسینجر ، كه هم اكنون 97 ساله است ، مدتهاست كه واقعیت روابط بین الملل را از دست نداده است ، اخیراً با طرح یك ایده جدید ، بد گویی گفت كه این بازگشت به “روح” توافق هسته ای ایران است. منجر به گسترش سلاح در خاورمیانه شد. این اظهارات در طی مصاحبه ای با دنیس راس ، که به چندین رئیس جمهور آمریکا در مورد خاورمیانه مشاوره می دهد ، در یک رویداد آنلاین به میزبانی موسسه سیاست یهودی ارائه شد.
در این راستا ، وزیر خارجه سابق آمریکا اگر این را فراموش کرده باشد ، ممکن است یادآوری شود نه ایران ، بلکه اسرائیل مدتهاست که کل منطقه را با رهبری و کمک آشکار غرب ، که دارای سلاح هسته ای و وسایل کشتار جمعی است ، در آستانه یک فاجعه هسته ای قرار داده است.
جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران اسرائیل را تنها رژیم در منطقه با برنامه مخفی و اعلام نشده تسلیحات هسته ای شامل زرادخانه هسته ای واقعی خواند و از تل آویو خواست که نه تنها این واقعیت را تصدیق کند بلکه اسلحه های مهلکی را که تهدید می کند ، کنار بگذارد. ملل شرقی .شرق.
در اختیار داشتن سلاح های هسته ای به اسرائیلی ها احساس برتری نظامی گریزناپذیری در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه می دهد و به آنها اجازه می دهد اقدامات تروریستی علیه کشورهای عربی و ایران انجام دهند. کافی است به یاد بیاورید ترورهای آشکار دانشمندان و رهبران نظامی ایران ، که به طور مشترک توسط ایالات متحده و اسرائیل بر خلاف تمام قوانین بین المللی برنامه ریزی شده و انجام شده است.
و معلوم می شود که شبه نظامیان صهیونیست ، صرف نظر از منافع ملت های دیگر ، در فعالیت های کثیف تروریستی خود نقش دارند. جهان به تازگی از حملات شدید هوایی اسرائیل به اهدافی در شرق سوریه در مناطق دیرالزور و آلبو کمال مطلع شده است. آنها آخرین گزارش از سری گزارشهای طولانی در مورد حملات مستقیم اسرائیل بودند (به گفته تل آویو) که تلاشهای جمهوری اسلامی برای ساخت ماشین نظامی در سوریه را ناکام گذاشت.
با این حال ، حملات هوایی با توجه به اظهارات قابل توجه یک مقام ارشد اطلاعاتی ایالات متحده که به آسوشیتدپرس گفت که حملات موفقیت آمیز به دلیل اطلاعاتی بود که ایالات متحده به اسرائیل ارائه داد ، برجسته شد. به نظر می رسد هیچ دلیلی برای تردید در این نسخه از وقایع وجود ندارد ،
دلیل دوم این حملات برجسته است ، گزارش تأیید نشده گروه نظارت بر جنگ مخالفان سوریه مبنی بر کشته شدن دست کم 57 سرباز از جمله 14 سرباز سوری و همچنین شبه نظامیان مورد حمایت ایران و ده ها تن دیگر زخمی شده است. اگرچه این ادعا تأیید نشده است ، اما تعداد قربانیان بسیار بیشتری نسبت به افرادی است که معمولاً چنین حملاتی را دنبال می کنند.
این بمب گذاری بخشی از افزایش بی چون و چرای حملات هوایی علیه اهداف ایران در سراسر سوریه است ، چهارمین حادثه شناخته شده در نوع خود طی سه هفته.. این حوادث شامل گزارشاتی درباره حمله موشکی توسط مرکز تحقیقات سوریه است که با نام اختصاری CERS در شمال دمشق نیز شناخته می شود. این مرکز در سال های 2018 و 2019 نیز بمباران شد.
در چنین فضای پیچیده ای از این منطقه بسیار آشفته ، مسئله ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته ای در خاورمیانه به طور فزاینده ای مطرح می شود ، که البته این امر نظم بالایی دارد و موفقیت بدون حسن نیت منطقه غیرممکن است. کارشناسان خاطرنشان می کنند که یکی از اصلی ترین موانع ایجاد منطقه عاری از سلاح های کشتار جمعی در خاورمیانه موضع اسرائیل است: این کشور از امضای پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای امتناع می ورزد ، با استناد به تهدیدهای ایران و سایر کشورها. تل آویو معتقد است که تهدیدهای بسیاری از کشورهای مختلف منطقه صورت می گیرد ، بنابراین اگر سلاح هسته ای نداشته باشد ، به گفته سیاستمداران اسرائیلی ، این موجودیت این کشور را تهدید می کند.
اسرائیل در این مورد از حمایت بی قید و شرط ایالات متحده برخوردار است و در نتیجه مواضع آنها متحد خواهد شد. به عبارت دیگر، هر دو کشور نهایت تلاش خود را می کنند تا تل آویو با سلاح های هسته ای خود بر میادین نظامی منطقه تسلط یابد.

به عنوان مثال ، در گذشته ، اسرائیل تأسیسات هسته ای در خاورمیانه را با حملات هوایی هدفمند نابود كرد ، با این فرض كه از آنها برای تولید سلاح استفاده خواهد شد ، مانند راكتور هسته ای اوزیراك در عراق ، كه توسط نیروی هوایی اسرائیل در سال 1981 منهدم شد. ارتش اسرائیل همچنین ادعا کرد که در یک حمله هوایی در سال 2007 ، یک راکتور هسته ای مشکوک در استان دیرالزور سوریه را نابود کرد.
این موقعیت تهاجمی اسرائیل است ، که بطور مداوم توسط ایالات متحده پشتیبانی می شود – این امر اغلب به بهای منافع ملی آنها انجام می شود – این امر سایر کشورهای منطقه مانند ایران را وادار می کند تا از برنامه های هسته ای خود دست نکشند تا به نوعی از آزادی و استقلال و توانایی خود در پیروی از مسیر ملی خود محافظت کنند.
دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریکا در یکی از آخرین اقدامات خود ، در آستانه پایان دوره کار خود ، دستور داد به اسرائیل برای شامل شدن در CENTCOM ، وال استریت ژورنال گزارش می دهد ، فرماندهی مرکزی ارتش ایالات متحده در خاورمیانه. مقامات آمریكایی به روزنامه گفتند ، گسترش CENTCOM آمریكا به اسرائیل آخرین سازماندهی مجدد آغاز شده توسط حامیان طرفدار اسرائیل برای ارتقا co همکاری استراتژیك علیه ایران است. برای دهه ها ، اسرائیل بخشی از فرماندهی اروپا در ارتش ایالات متحده بوده است ، دلیل اصلی این اختلافات تاریخی بین اسرائیل و کشورهای عربی است که متحدان آمریکا نیز در منطقه تحت پوشش CENTCOM هستند.
این اقدام آخرین سلسله تغییرات سیاسی دولت ترامپ قبل از روی کار آمدن جو بایدن است ، از جمله افزایش تحریم ها علیه ایران و اعلام اینکه نیروهای شورشی حزب یوز مورد حمایت ایران در یمن یک سازمان تروریستی هستند. یک فرمانده سابق CENTCOM می گوید که دلایل خوبی دارد که اسرائیل را در فرماندهی نظامی خود جای دهد ، جایی که او به همراه قطر ، بحرین ، امارات متحده عربی ، عربستان سعودی ، کویت ، عمان ، اردن و مصر در حال تبدیل شدن به 21 امین کشور در این زمینه است. .

اما همچنین دولت جدید جو بایدنبدیهی است الفاین موضع قدرتمند اسرائیل را در پیش خواهد گرفت. شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه تیم بایدن قبل از تنظیم هرگونه استراتژی برای توافق هسته ای ایران ، با تل آویو رایزنی خواهد کرد. کانال 12 اسرائیل پرده ای را برداشت که دولت جدید قبلاً مذاکرات غیررسمی را با ایران آغاز کرده و اسرائیل را از این بحث ها آگاه کرده است.
این منبع تأیید می کند که رئیس جمهور جدید به دنبال توافق برای جلوگیری از تولید سلاح هسته ای توسط جمهوری اسلامی است. اما س isال این است که آیا درخواست ایران برای بازگشت به توافقنامه اصلی سال 2015 که شامل حذف اکثر محدودیت های غنی سازی اورانیوم تا سال 2030 است را قبول می کند یا خیر.
بنابراین ، به نظر می رسد حتی اگر اسرائیل به طور رسمی در مذاکرات با ایران شرکت نکند ، برنامه آینده و روند بحث ها را تعیین می کند. بر این اساس ، مذاکرات کاملاً بر موضع ایران متمرکز خواهد بود و در اختیار داشتن سلاح هسته ای اسرائیل ، که آینده خاورمیانه به آن بستگی دارد ، حتی لغو نخواهد شد. این به نوبه خود به معنای بازگشت صلح و آرامش به منطقه به لطف سیاستهای تهاجمی و خودخواهانه غرب است و مدتها طول می کشد تا ناآرامیهای منطقه فروکش کند..
ویکتور میهین ، عضو متناظر RANS ، منحصراً برای مجله آنلاین “چشم انداز جدید شرقی” (منبع).
ترجمه: لوسیانو لاگو
[ad_2]