[ad_1]
آلون بن دیوید ، مفسر نظامی اسرائیلی ، این هفته در روزنامه Maariv نوشت كه “حزب الله تاكنون موفق به ساخت موشكهای با برد متوسط و دوربرد دقیق شده است” و افزود: “هرگونه حمله اسرائیل به خاک لبنان را با آتش پاسخ خواهد داد.” .
بن دیوید معتقد است که تهدید اصلی اسرائیل در سوریه نیست ، بلکه در لبنان است و حتی اکنون اسرائیل از این واقعیت اجتناب می کند.
بن دیوید یادآوری کرد که حملات مکرر اسرائیل به سوریه “مانع تلاش حزب الله برای تولید و نصب موشک های دقیق در خاک لبنان نمی شود.”
حزب الله معتقد است که صدها موشک دقیق دارد ، alonbd گزارش ها؛ # اسرائيل نزدیک شدن به خط قرمز جایی که باید برخورد کند # لبنان تا آنها را نابود کند.
– رادار اسرائیلی (IsraelRadar_com) 15 ژانویه 2021
وی توضیح داد: برآورد در اسرائیل این است که حزب الله موفق به جمع آوری چند صد موشک دقیق میان برد و دوربرد شده است و اکنون چندین نصب در لبنان وجود دارد که حاوی اجزای موشک دقیق است.
این مفسر اسرائیلی در مقاله خود اظهار داشت که “از سال 2012 معادله بازدارندگی برقرار شده است ، که بر اساس آن حزب الله با هرگونه حمله اسرائیل به خاک لبنان با آتش پاسخ خواهد داد” ، تأکید کرد که “ارتش اسرائیل تهدید موشک های دقیق از لبنان را تهدید استراتژیک برای اسرائیل “.
بن دیوید در پایان اظهار داشت: توانایی موشک های دقیق می تواند سیستم های استراتژیک اسرائیل را فلج کند و حزب الله با موشک های دقیق می تواند پایگاه هاکاریا در تل آویو را که محل استقرار وزارت امنیت و ستاد کل است ، قرار دهد. “
[ad_2]