[ad_1]

دوباره در کانون توجهات ، مسئله فلسطین در بحث بین المللی فوران می کند. از بیت المقدس ، از اعتراض به اخراج اشغال اسرائیل ، جرقه ای به پا شد ، که همانطور که بسام صالح ، روزنامه نگار فلسطینی ، دبیر فتح-ایتالیا و فعال حقوق مردم ، فلسطینی ها را دوباره به هم پیوند داد: “یک قیام جهانی فلسطین که هیچ کس انتظار ندارد و توسط یک حزب خاص انجام نمی شود. “


من و صالح همچنین بررسی کردیم که چگونه نگرش رسانه ها و سیاستمداران ایتالیایی در مورد مسئله فلسطین طی 30 سال گذشته بدتر شده است.

حملات پلیس اسرائیل به الاقصی یادآور دیدار شارون از صفحه مسجد در سال 2000 است. آیا ما واقعاً در انتفاضه سوم هستیم؟

مدتها قبل از این حملات توسط پلیس اسرائیل ، تحریکات دائمی از سوی شهرک نشینان و اعضای دولت اسرائیل و کنست ، تحت حفاظت ارتش ، بود که با بستن اسپلاناد و مساجد اجازه ورود به اماکن مقدس اسلام را بدون رعایت قوانین ورود دادند.

مثالی نقل می کنم: شما با پای برهنه وارد مساجد می شوید تا نماز بخوانید و با اسلحه وارد هیچ مکان عبادی نمی شوید.

این تحریکات با بسته شدن دروازه دمشق در آغاز ماه رمضان که نمایانگر تجارت و زندگی جوانان فلسطین است ، ادامه یافت.

برای بدتر کردن اوضاع ، تظاهرات شهرک نشینان راست افراطی که خواستار “مرگ اعراب” بودند ، جرقه قیام فلسطین بود ، ابتدا در اورشلیم و سپس به تمام سرزمین های فلسطین که به اسرائیل وارد شدند ، گسترش یافت. فلسطینیان اسرائیلی از لود تا یافا ، از آقار تا ناصره تا ام الفاحم در همبستگی با اورشلیم و علیه آپارتاید اسرائیلی به خیابانها ریختند و پلیس از هیچ تلاشی برای سرکوب معترضین دریغ نکرد. این شورشی بود که کل مردم فلسطین ، از جمله فلسطینی های باقی مانده در فلسطین را در سال 1948 متحد کرد.

آیا مقاومت در برابر اخراجی ها در منطقه شیخ جرا اطلاعات جدیدی به مسئله فلسطین داده است؟

البته. وی مجدداً تأیید کرد که طرح صهیونیستی برای پاکسازی قومی ، که پس از ایجاد کشور صهیونیستی انجام شد ، هرگز متوقف نشد.

شیخ جراح بر اهمیت بیت المقدس ، که در قلب مسئله فلسطین است ، همراه با حق بازگشت تأکید کرد.

در مورد این دو نکته ، جلسه کلینتون بین عرفات و باراک در سال 2000 در کاخ سفید ، که منجر به انتفاضه دوم شد و حمله شارون به کرانه باختری ، با محاصره عرفات از موکاتا ، ناکام ماند. آنچه در فلسطین اتفاق می افتد یک اتفاق گذرا یا واکنشی به اقدام تخلیه منطقه شیخ جارا نیست: مورد اخیر جرقه ای بود که قیام جهانی فلسطین را آتش زد که هیچ کس انتظار آن را نداشت و یا توسط واحد خاصی سازماندهی نشده بود.

شما سالها در ایتالیا بوده اید ، چه تفاوتی بین احزاب امروز و رسانه ها در همبستگی با اسرائیل می بینید ، در حالی که پیش از این کسانی بودند که حداقل بی طرفی در مسئله فلسطین نشان می دادند.

من فکر می کنم ایتالیا 30-40 سال پیش چگونه بود و امروز ، گریه ام می گیرد.

توازن خاصی در اطلاعات وجود داشت و مهمانی هایی بودند که من با مهربانی در آن طرف مدیترانه نگاه می کردم ، همچنین به نفع ایتالیا.

فلسطین وجود داشت که موفق شد PCI ، PSI و DC را با اختلافات لازم گرد هم آورد ، که مطمئناً ضد یهود یا دشمن اسرائیل نبودند. اما آنها از نظر سیاسی آگاه بودند که به دنبال یک راه حل عادلانه برای درگیری اسرائیل و فلسطین هستند.

و اکنون ، مانند آن زمان ، احزاب و روزنامه هایی وجود داشته اند که وجود مردم فلسطین و حقوق مسلم آنها را انکار می کنند.

امروزه با استفاده از ابزارهای جدید اطلاع رسانی و ارتباطی ، یافتن اخبار و حتی پیگیری غیر مستقیم وقایع در هر نقطه از جهان آسان تر است. اما برخی از رسانه های جمعی وانمود می کنند که نمی بینند ، و سعی می کنند با جمع بندی یک واقعیت ناچیز که به مهمترین واقعیت تبدیل می شود ، با انحراف و توجه به مشکلات واقعی ، مردم را از اطلاعات نادرست و گمراه کنند.

در مورد فلسطین ، فلسطینی های خونسرد کشته شده تعدادی بدون نام و نام خانوادگی هستند ، تا دلیل این قتل توضیح داده نشود ، صفت اسرائیلی اشغالگر هرگز ذکر نشده است. و مقاومت به هر وسیله ممکن توسط اشغالگر به تروریسم تبدیل می شود. آیا یک دولت یک دولت دموکراتیک است که تفکیک ، استعمار ، آپارتاید را اعمال می کند؟ بله ، فقط وقتی صحبت از اسرائیل می شود ، زیرا این فرزند مورد علاقه غرب است.

خوشبختانه ، نه تنها برای فلسطینی ها ، بلکه برای همه ، هنوز افراد و رسانه هایی هستند که با اطمینان ، متقابل و ضد اطلاعات کار می کنند. در میان آنها روزنامه نگاران و روزنامه های معتبر زیادی وجود دارد.

سرانجام ، همبستگی زیادی بین بسیاری از زنان و مردان ایتالیایی وجود دارد که به خاطر همه اهداف عادلانه مردمی است که برای آزادی ، رهایی ، همبستگی واقعی و صادقانه بین مردم می جنگند ، که باید افراد تحت قدرت را تحت فشار قرار دهند و آن را به عقل واداشته و تغییر دهند. البته.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *