[ad_1]

رئیس جمهور آمریکا ، بایدن لغو شده است منع مطالبه شده توسط سلف وی ، دونالد ترامپ ، در مورد پرداخت وجوه فدرال به سازمان های غیردولتی بین المللی که سقط جنین را انجام می دهند ، یا حتی به سادگی اطلاعاتی در مورد آن ارائه می دهند. قانونی معروف به “سیاست مکزیکو سیتی” ، معرفی شدند توسط ترامپ در سال 2017. قبل از آن ، معرفی شدند از دولت رونالد ریگان در سال 1985 و از آن زمان تاکنون همیشه جمهوری خواهان طرفدار ضد سقط جنین و دموکراتها را تقسیم کرده است: بیل کلینتون او را در 1993 حذف کرد ، جورج دبلیو بوش او را در سال 2001 بازگرداند و باراک اوباما در سال 2009 دوباره آن را حذف کرد.

“سیاست مکزیکوسیتی” به این دلیل نامگذاری شده است که در جریان کنفرانس بین المللی جمعیت سازمان ملل متحد ، که در مکزیکو سیتی در سال 1984 برگزار شد ، اعلام شد. . “قانون جهانی گگ” ، زیرا همچنین بر سازمانهایی تأثیر می گذارد که سقط جنین را مستقیماً انجام نمی دهند ، اما محدود به ارائه اطلاعات در مورد زنان هستند. مخالفان این قانون می گویند یکی از تأثیرات سیاست مکزیکو سیتی افزایش تعداد سقط جنین غیرقانونی (و اغلب خطرناک) است ، زیرا حتی به کمپین های اطلاعاتی ضد بارداری آسیب می رساند.

– همچنین بخوانید: قانون بحث برانگیز سقط جنین در لهستان اجرایی شده است

بایدن او تصمیم گرفته است همچنین بازنگری برخی از قوانینی که ترامپ همیشه دنبال می کند و مانع از پرداخت وجوه خاص حتی به کلینیک های ایالات متحده است که اطلاعات مربوط به سقط جنین را ارائه می دهند.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *