[ad_1]


:

12 Gennaio 2021

من از همان لحظه اول شک کردم که چیزی در پشت حمله وحشیانه به کنگره در واشنگتن احساس بوی سوختگی می کند.

فراتر از این واقعیت که افسر امنیتی کنگره نانسی پلوسی رئیس جمهور فعلی نیست ، راهی که به اصطلاح طرفداران ترامپ توانسته اند وارد دفتر مرکزی شوند و هرج و مرج را با هم ترکیب کنند گیج کننده است.

داستان اخیر این است که برای روزها در پاریس ، جلیقه های زرد در خیابان های مرکز پرسه می زدند بدون اینکه حتی بتوانند الیز را لمس کنند. آنها توسط هیدرانت آتش و گاز اشک آور به مقدار زیاد دفع شدند.

می خواهید به گذشته برگردید ، به یاد داشته باشید که در جنوا ، در زمان G8 ، مقر آن حتی به عاملان خطاب نبود.

در عوض ، اکنون در واشنگتن دی سی ، شهری با سلاح های بیشتر از اتومبیل ها و سرویس های مخفی که نیمی از جهان را بی ثبات کرده است ، این آقایان با لباس های کارناوال ، برای برخی کاملاً مانند روستاییان ، با شکستن پنجره ای توانسته اند به پارلمان صعود کنند. به عنوان لحنی محافظه کارانه و تعلیق جلسه تصویب انتخاب رئیس جمهور جدید “بزرگترین دموکراسی در جهان”.

ساعاتی پس از ورود زباله ها با دکمه ها به اتاق ها ، رئیس جمهور فعلی ، که ابتدا گارد ملی را بسیج کرد ، گفت که آنها را دوست دارد. او گفت: “ما تو را دوست داریم”

خیلی چیزها به تو و خانواده ات

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *