روبرتو کوستا ، رستوران دار ایتالیایی در لندن: “اینجا هم اوضاع دشوار است ، اما در ایتالیا سردرگمی زیادی وجود دارد”



“ما حداقل تا اواسط ماه فوریه در اینجا در لندن بسته خواهیم ماند ، این کار دشوار است ، اما در ایتالیا آشفتگی بیش از حد وجود دارد. چگونه فکر می کنید رستوران داران با محدودیت ها و روزنه هایی که روز به روز تغییر می کند زنده می مانند؟ » صحبت های زیر: روبرتو کوستا ، که در سال 2012 به عنوان سفیر غذا و شراب جنوا توسط شهردار مارکو بوچی ، برنده رستوران های Quattro الساندرو بورگسه وارد لندن شد: امروز او شش صندلی در شهر را اداره می کند ، که اکنون فقط برای تحویل باز است ، دو رستوران های دیگر در میلان و اگر Covid اجازه دهد ، قصد دارد تا تابستان دو شرکت جدید خارج از کشور افتتاح کند.

اوضاع در لندن چگونه است؟

“این دراماتیک است. از زمان شروع آخرین قفل ، محل کار به مدت یک ماه بسته شده است. در سال 2020 ، ما فقط چهار ماه کار کردیم. ما باید در اواسط ماه فوریه دوباره بازگشایی شویم ، اما در حال حاضر صحبت از تمدید محدودیت ها تا ماه مارس است و همچنین باید با اثرات Brexit مقابله کنیم ، که در این شرایط هنوز قادر به ارزیابی آن نیستیم. البته هیچ منطقه قرمز ، زرد ، نارنجی و ساعات کاری محدود در ساعت 18:00 وجود ندارد. ما فقط با تحویل کار می کنیم که فقط 7٪ گردش مالی هزینه دارد. من فقط سه مکان برای تأمین مواد در اختیار دارم ، مکانهای نزدیک گالری تیت یا موزه بریتانیا بدون گردشگری و با کارگران هوشمند در حال حاضر کاملاً بسته شده اند. “

تصور شما از وضعیت ایتالیا چیست؟

“من از قفل اول لذت بردم. ایتالیا اولین کشوری بود که اقدام جدی را در یک زمان چشمگیر انجام داد و نتایج در کاهش بستری شدن در بیمارستان و عفونت دیده شده است. در اینجا متفاوت است ، ماسک ها هنوز در فضای باز اجباری نیستند. با این حال ، به نظر می رسد در ایتالیا آشفتگی زیادی ایجاد شده است ، این تصور وجود دارد که دولت دیگر قادر به کمک اقتصادی به همه نیست و به جای محاصره عمومی ، با مناطق و باز و بسته شدن مداوم ادامه می یابد که هیچ کمکی نمی کند هر کسی. “

آیا از همکاران ایتالیایی چیزی شنیده اید؟

“من اغلب آنها را می شنوم و آنها ناامید هستند. یک روز آنها تا ساعت 18:00 باز هستند ، روز دیگر باید حداقل یک هفته بسته و بدون حداقل افق زمانی برای تنظیم کار بمانند. پذیرایی در حال حاضر یک بخش کاملاً رقابتی است که حتی تحویل بیشتری هم دارد. چگونه می توان از تجارت در این شرایط دوام آورد؟ به آنها مسائل مهم تازه سازی و مشارکت ها اضافه می شود. پیشخدمت ها و متصدیان بار هستند که هنوز منتظر تعدیل نیرو هستند.

نوشابه در لندن چگونه کار می کند؟

“در اینجا نیز وضعیت اقتصادی چشمگیر است ، اما به تعبیری ما بیشتر محافظت می شویم. در قفل اول ، برای هر صندلی 25000 پوند کمک هزینه دریافت کردیم ، بدون تعطیلات برای تعطیلی دوم ، و اکنون برای سومین صندلی ، 9000 یورو دیگر برای هر صندلی می رسد. کارمندان تقریباً همه از کار اخراج می شوند ، که تا زمانی که بتوانند دوباره به کار خود برگردند ، تمدید می شوند و سپس کمک از طرف بانک ها انجام شد ، که وام هایی با نرخ بهره زیر 1٪ را تسهیل کردند و بدهی یک سال پس از درخواست بازپرداخت شد. البته ، ما همچنان به پرداخت اجاره و آب و برق ادامه می دهیم ، پول زیادی می سوزانیم و وقتی دوباره باز می کنیم ، واکنش شدیدی نشان می دهد. در اینجا ، پس از اولین قفل ، 23٪ از محل ها در حال حاضر در معرض تعطیلی بودند ».

آیا تا به حال پس از قفل به ایتالیا بازگشته اید؟

“من در ماه سپتامبر در میلان بودم ، قبل از موج دوم ، زمانی که مغازه ها و باشگاه هایی برای همه باز بود. به نظر می رسید که او کمی “عادی” نفس می کشد. من فقط چند ساعت را در جنوا گذراندم ، در اسرع وقت برمی گردم.

چه انتظاری برای سال 2021 دارید؟

“من خوشبین هستم که این مراقبت های پزشکی فوری باید پایان یابد ، در غیر این صورت ما باید در کل سیستم اقتصادی تجدید نظر کنیم. و شروع واکسیناسیون باعث امیدواری من می شود. من قصد دارم در ماه مه دو مکان دیگر در لندن باز کنم ، امیدوارم مجبور نشوم آنها را موکول کنم. “

وبسایت http://orange90.ir
نوشته ایجاد شد 1743

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا