[ad_1]
روسیه ، چین آماده می شوند تا به آمادگی های ایالات متحده و ناتو برای جنگ ، از خاورمیانه تا دریای چین پاسخ دهند
توسط لوسیانو لاگو
آنچه در این دوره پس از روی کار آمدن دولت جدید بایدن / هریس در صحنه بین الملل در حال حرکت است ، نوید خوبی نمی دهد و حتی کمتر زمینه تنش کمتری دیده می شود ، اما برعکس ، سر و صدای جنگهای آینده
آنچه چند روز پیش گفته شد قابل توجه است کارن پیرس، سفیر انگلیس در ایالات متحده ، که طی مصاحبه ای با بلومبرگ ، وی گفت: چین و روسیه نباید پس از COV در جهان پیروز شوند. پیرس در مصاحبه ای از ایالات متحده و انگلستان خواست تا برای مقابله با چالش استراتژیک چین و روسیه با هم همکاری نزدیک کنند و افزود: “ما نباید به خودمان اجازه دهیم روزی از خواب بیدار شویم و دریابیم که استانداردهای چین برای همه چیز وجود دارد. مانند هوش مصنوعی و سایبر “، زیرا فن آوری های جدید باید از” بازارهای آزاد “استفاده کنند. مراجعه کنید به: https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-12-31/china-and- روسیه- نباید- -be-post-covid-winners-uk-envoy-می گوید
این شاید یکی از امپریالیستی ترین و تنگ نظرانه ترین اظهاراتی است که اخیراً توسط سیاستمداران انگلیس و آنها به ما اجازه می دهند که درک کنیم وسواس واقعی انگلیسا ساکسون ها چیست: دیدن برتری آنها در جهان توسط کشورهای دیگر که استاندارد آنها را برآورده نمی کنند.

چشمک های جنگ
این روزها اتفاق می افتد انتقال گسترده محموله های نظامی مشخص نشده از روسیه به سوریه. منابع نظامی می گویند که در تاریخ 29 ژانویه ، یک فروند هواپیمای An-124 روسی از نیروهای هوافضای روسیه مواد نظامی را در پایگاه کوبینکا (منطقه مسکو) بارگیری کرده و به سمت مزدوک پرواز کرد. بعداً در شب 30 ژانویه ، او با IL-76 راهی سوریه شد و در همان زمان IL-76 دیگری با شروع از كریمسك به سوریه پرواز كرد. وضعیت عملیاتی سوریه طی ماه گذشته به میزان قابل توجهی وخیم شده است. در قسمت شرقی این کشور ، قدرت گروه نظامی آمریکایی در حال افزایش است ، که در واقع بخشی از این خاک سوریه را در منطقه ای که چاه های نفت واقع شده است ، اشغال کرده است.
در همین زمان ، شبه نظامیان جهادی داعش در صحرای سوریه و کسانی که در منطقه IDLIB قرار دارند ، فعالیت بیشتری کرده اند و به نظر می رسد گروه هایی از شبه نظامیان طرفدار ترکیه در تلاش برای تصرف اراضی در شمال سوریه هستند. تحلیلگران می گویند چیز بزرگی در حال دمیدن است.

در پاسخ به این افزایش نیروهای آمریکایی و ترکی ، مسکو حضور خود را در مناطق شمالی و شمال شرقی این کشور عربی تقویت کرده است. استقرار نیروهای ویژه روس (که به اصطلاح پلیس نظامی نامیده می شود) و همچنین نیروی هوایی روسیه ، بمباران مواضع عظیم و پیوسته شبه نظامیان چه در صحرا و چه در سنگرهای ادلب آنها. هواپیمای جدید انتقال یافته میگ -29 نیروی هوایی سوریه اخیراً در هوای روسیه ظاهر شده است. علاوه بر این ، در پایگاه نیروی هوایی هیمین ، روسها باند فرودگاه را گسترش داده اند تا بتوانند بمب افکن های TU-160 M موسوم به “قوهای سفید” و همچنین تسهیل هواپیماهای بدون سرنشین حمله سنگین از نوع S-70 Ojotnik ، ملقب به “شکارچی” ، مجهز به 500 کیلوگرم بمب.
راه دیگر جنگ در چین است جایی که جمهوری خلق چین در حال افزایش اقدامات آماده سازی برای کنترل جزیره تایوان است ، به دنبال قصد مقامات جزیره برای اعلام یک جانبه استقلال جزیره از سرزمین اصلی چین. اگر دومی تصمیم به جدایی از چین بگیرد ، در این صورت یک واکنش جدی و قاطع از سوی پکن وجود خواهد داشت. عملیات نیروهای هوایی و دریایی عظیم چین در نزدیکی جزیره ، در هوا و فضای دریا به عنوان یک هشدار یک هشدار است. وزارت دفاع جمهوری خلق چین در پاسخ به ادعاهای تایوان و مورد حمایت وزیر خارجه جدید واشنگتن ، آنتونی بلینکن ، گفت: “استقلال تایوان به معنای جنگ است.”
لازم به ذکر است که در حدود یک هفته ، پنتاگون یک گروه حمله دریایی از جمله ناو هواپیمابر روزولت را به سواحل دریای جنوبی چین فرستاد ، ادعا شده توسط چین. در پاسخ ، پکن ناوگان متشکل از 25 بمب افکن استراتژیک ، مسلح به موشک و جنگنده های رهگیر که وانمود می کنند نیروی دریایی ایالات متحده را منهدم می کنند ، در یک حمله شبیه سازی شده ارسال کرد.
این اقدام چین با بیانیه فرماندهی هندو-اقیانوس آرام نیروهای آمریکایی واکنش عصبانی در واشنگتن را برانگیخت ، مبنی بر اینکه این گروه از هواپیماهای چینی که حمله به کشتی های آمریکایی را شبیه سازی می کنند ، خطری برای کشتی ها و هواپیماها ندارند. اما تلاشی برای ترساندن دولت جدید واشنگتن است.
اما اگر این حضور نیروهای هوایی و دریایی چین در سواحل ایالات متحده باشد ، این گفته قابل قبول به نظر می رسد ، در بستر دریای چین جنوبی که هزاران مایل از سواحل آمریکا فاصله دارد ، بسیار کمتر است.
از طرف روسی، لازم به ذکر است که در 12 ژانویه سال جاری ، پهپاد تهاجمی روسی S-70 Ojotnik، او برای اولین بار در طول آزمایش های پرواز از سلاح های خود استفاده کرد. این هدف که در محل آزمایش آشولوک در منطقه آستاراخان قرار داشت ، توسط یک بمب مرسوم 500 کیلویی مورد اصابت قرار گرفت. این مهمات توسط هواپیماهای استراتژیک روسی هم در تمرینات و هم در شرایط جنگی مانند عملیات علیه گروه های تروریستی در سوریه مورد استفاده قرار می گیرد. برخلاف هواپیماهای خلبانی معمولی ، این پهپاد شکارچی برای استفاده از این بمب ها تقریباً کورکورانه با سیستم نظارت و هدف گیری مهمات Gefest آموزش دیده است که قبلاً با بمب افکن های خط اول Su-34 و TU -22 دور استفاده می شد. در حقیقت ، این پهپاد نه تنها یک انبار پرنده با بمب و موشک است ، بلکه یک سیستم تحقیقاتی است و در زیر بدنه هواپیما سنسورهای پنهانی وجود دارد که تشعشع را در منطقه مورد استفاده احتمالی در نبرد تشخیص می دهند و این داده ها را از طریق کانال های رمزگذاری شده. اگر در پارامترها انحراف وجود داشته باشد و اگر دستور حمله به قوت خود باقی بماند ، دستگاه چرخش می کند و وارد هدف می شود.

اگر اوضاع تغییر کند ، سیستم های آنبورد بازی می شوند.
حداقل سه ده مجتمع ویژه سوئجی S-70 Ojotnik برای انجام کارهای مختلف طراحی شده اند ، همه به منظور اطمینان از ایمنی و خنثی سازی هر گونه تهدید. تجهیزات آنها علاوه بر جنگ الکترونیکی و سیستم های سرکوب الکترونیکی موجود در S-70 Ojotnik ، همچنین شامل یک مجموعه امنیتی پردازنده مجهز به شبکه های عصبی با الگوریتمی است که به شما اجازه می دهد بهترین سناریو را بخواند. برای عملیات رزمی در همه شرایط در حال حاضر اعتقاد بر این است که Sujoi-70 Ojotnik با 500 کیلو بمب در حال انجام عملیات پنهانی در سوریه است.
وخامت اوضاع در سوریه منجر به استفاده گسترده تر روسیه از این سلاح های پیچیده می شود که تأثیر مخربی بر سربازان دشمن خواهد داشت.
[ad_2]