[ad_1]
اسمخصوص آفریقا اکسپرس
Cornelia I. Toelgyes
Quartu Sant’Elena ، 26 ژانویه 2021
ایتالیا زباله های سمی را به تونس می فرستد. این خبر به تابستان سال گذشته برمی گردد ، زمانی که آنها اخبار محلی را دنبال می کردند ، زمانی که ماموران گمرک در بندر سوسه ، در قسمت شرقی کشور ، اعلام کردند که بیش از 300 کانتینر با محتوای مشکوک از کامپانیا خریداری کرده اند.
هفتاد کانتینر با 120 تن زباله بیمارستانی بلافاصله بعد از آن 212 نفر دیگر دستگیر شدند. متعاقباً ، اختلافاتی بین وزارت محیط زیست و اداره گمرک درگرفت. هرکدام سعی کردند دیگری را مقصر این ترافیک سایه دار بدانند. و البته اکنون این ترس وجود دارد که یک حلقه بزرگ فساد در پشت آن وجود داشته باشد.

تجارت با این مواد ممنوع است از معاهدات مختلف بین المللی. از جمله موارد دیگر ، کنوانسیون باماکو (مالی) سال 1991 – همه کشورهای اتحادیه آفریقا امضا کرده اند – که واردات زباله های سمی و / یا خطرناک در این قاره را ممنوع می کند.
سرانجام ، پس از ماه ها و ماه ها بحث های کم و بیش داغ، فصل های اول کمی قبل از کریسمس افتاد و در میان آنها نام های بزرگی مانند مصطفی آروئی ، وزیر پیشین محیط زیست وجود داشت. روز یکشنبه ، 20 دسامبر ، آروئی بدون توضیح رسمی توسط هیچم مچیچی نخست وزیر تونس اژدر شد. منابع آگاه به آژانس اعلام شده است France Presse که وزیر به دلیل زباله های ایتالیایی مورد استقبال قرار گرفت.
روز بعد ، قضات دادگاه بدوی در سوسه آنها برای 23 نفر حکم دستگیری صادر کردند. این وزیر شامل وزیر سابق ، برخی از مقامات ارشد بخش وی ، نام های برجسته گمرک تونس و مدیر آژانس ملی بازیافت زباله (ANGED) است.
این سوال از چه زمانی پیچیده می شود به نظر می رسد که SOREPLAST ، یک شرکت بازیافت زباله در تونس ، ادعاهای نادرستی درباره محتوای ظروف داشته است. این شرکت درخواست مجوز برای واردات موقت بسته بندی پلاستیکی زباله های غیر خطرناک صنعتی کرده است که باید در کشور بازیافت شود و سپس به یک کشور اروپایی دیگر ارسال شود.
متاسفانه قرارداد با یک شرکت ایتالیایی کاملا متفاوت بود: این امر برای بازیافت زباله های Soreplast و دفع آن در تونس فراهم شد.
شرکت ایتالیایی Sviluppo Risorse Ambientali Srl ، مستقر در قسمت شمالی ناپل، مانند مدیر یک همتای تونسی که اکنون حکم دستگیری دارد ، غیرقابل دسترسی است.
AFP نسخه هایی از اسناد را در اختیار داشت و از آنها مشخص است که SOREPLAST مجبور به حذف حداکثر 120 000 تن زباله با هزینه 48 یورو در هر تن ، یعنی در مجموع بیش از 5 میلیون یورو نبود.
افسر گمرک از سوسه وی گفت که در 8 ژوئیه ، مقامات تونس تصمیم گرفتند محموله را به ایتالیا بازگردانند ، اما هنوز هم در بندر آفریقای شمالی است.
Cornelia I. Toelgyes
[email protected]
cotoelgyes
[ad_2]