[ad_1]
مخصوصاً برای آفریقا اکسپرس
Cornelia I. Toelgyes
12 ژانویه 2021
صدها زن و دختر کرد وجود دارد با آغاز عملیات نظامی نیروهای مسلح ترکیه در سال 2018 در عفرین – با اکثریت کرد – در جنوب سوریه ربوده شد “شاخه زیتونسپس زنان جوان به عنوان برده جنسی مبارزان طرفدار ترکیه به لیبی تبعید خواهند شد.

داستان تلخ فقط چند روز پیش روی صحنه آمدهنگامی که تولا حاتیموگولاری ، نماینده ترکیه ای از حزب دموکراتیک خلق (HDP) طرفدار کرد ، از پارلمان آنکارا خواست فوراً تحقیق در مورد ناپدید شدن زنان را آغاز کند. وی همچنین از وزیر امور خارجه آنکارا ، مولوت چاووش اوغلو خواست که سرنوشت آنها را در اسرع وقت روشن کند.
نماینده HDP وی افزود که شواهد و جزئیات آدم ربایی در پرونده مستند شده است “پروژه زنان گمشده عفرینو شامل اسامی دختران ، محل و زمان ربودن آنها ، گروه های مسلح مسئول حوادث و غیره است.
سینام محمد هم، نماینده شورای دموکراتیک سوریه در واشنگتن در تاریخ 6 ژانویه انتقال اجباری زنان ربوده شده به لیبی را محکوم کرد و از اتحادیه اروپا و ایالات متحده خواست تا در یک کمیسیون تحقیق بین المللی شرکت کنند تا عدالت و مجرمان مسئول قاچاق ، مجازات می شوند
بر اساس شواهد ، روشن است که صدها دختر کرد ربوده شده و از طریق مناطق مرزی سوریه و ترکیه تحت کنترل ارتش به ترکیه منتقل شدند تا به عنوان برده جنسی به قاچاقچیان قطر فروخته و به لیبی برده شوند.

در طول عملیات شاخه زیتون حداقل هزار زن از عفرین ناپدید شده اند. مداخله ترکیه به دلیل تلاش برای تغییر دموگرافیک و اخراج ، مورد انتقاد شدید جامعه جهانی قرار گرفته است.
در فوریه 2019 ، کمیسیون مستقل تحقیق بین المللی سازمان ملل در مورد سوریه گزارش واقعاً نگران کننده ای از اوضاع بشردوستانه در عفرین منتشر می کند: براساس دلایل موجه ، کمیسیون معتقد است که اعضای گروه های مسلح مرتکب جنایات جنگی مانند آدم ربایی ، شکنجه و سایر اقدامات ظالمانه ، سرقت ، دستگیری های خودسرانه ، به ویژه علیه مردم کرد شده اند. اصل و نسب.
حتی وزارت امور خارجه واشنگتن در گزارش خود در نوامبر گذشته ، وی گفت که نگران نقض حقوق بشر است که توسط گروه های مسلح تحت حمایت ترکیه در آفریقا انجام شده است.
Cornelia I. Toelgyes
[email protected]
cotoelgyes
[ad_2]