[ad_1]
K مترو 0 – بیروت – سوریه موافقت کرد با انتقال گاز و برق از خاک خود به لبنان ، که از بحران شدید آسیب دیده است ، کمک کند. این را شنبه گذشته یک مقام سوری در اولین سفر دیپلماتیک بیروت به دمشق پس از وقوع جنگ داخلی در سوریه اعلام کرد. این
K متر 0 – بیروت – سوریه موافقت کرده است که با عبور گاز و برق از خاک خود به لبنان ، که از بحران شدید ضربه خورده است ، کمک کند. او آن را بیان کرد مقام سوری شنبه گذشته در اولین سفر دیپلماتیک سطح بالا به بیروت به دمشق از زمان شروع جنگ داخلی سوریه این کمبود سوخت و قطع برق استخراج شده از فروپاشی اقتصادی کشوری از خاورمیانه در حال حاضر مشاغل مانند رستوران ها ، مغازه ها ، صنایع فلج شده است و خدمات ضروری مانند بیمارستان ها
اما اکنون بیروت امیدوار است که با وارد کردن گاز از مصر و برق از اردن با استفاده از زیرساخت های سوریه ، توافقی حاصل شود. اما با موافقت واشنگتن در جایگاه تو تحریم های آمریکا علیه رژیم دمشق.
“سوریه آماده کمک به لبنان برای انتقال گاز مصر و برق اردن از خاک سوریه استنصری هوری ، مقام بلندپایه ، پس از دیدار هیئت ، به رهبری زینا آکار ، معاون نخست وزیر ، با فیصل المقداد ، وزیر خارجه سوریه و بسام طومه ، وزیر نفت به خبرنگاران گفت. هوری که دبیرکل شورای عالی لبنان و سوریه است ، افزود: “طرفین توافق کردند که یک تیم مشترک برای نظارت بر جزئیات فنی طرح” ایجاد کنند.
ریموند گاجار ، وزیر انرژی لبنان مشخص شده این هفته نشستی با نمایندگان بیروت ، امان ، دمشق و قاهره در اردن برگزار می شود برای بحث در مورد مسائل فنی و مالی و تصمیم گیری در مورد برنامه کاری و جدول زمانی بازسازی زیرساخت های جنگ زده در سوریه به توزیع قدرت.
در همین حال، ریاست جمهوری لبنان در حال حاضر در مورد مذاکره با بانک جهانی به رهبری آمریکا برای تامین مالی واردات خود صحبت می کند. در عمل ، لبنان روابط دیپلماتیک خود را با سوریه حفظ کرده است ، اما از زمان آغاز آن در سال 2011 سیاست جدایی از جنگ را اتخاذ کرده و به روابط رسمی پایان داده است. مقامات امنیتی و سیاستمداران لبنانی آنها چندین بار وارد شدند در سالهای اخیر اما تقریباً به سوریه سفر کرده است تنها چه شخصاً و چه از طرف احزاب سیاسی که از دولت بشار اسد حمایت می کنند. آنها شامل نمایندگان جنبش قدرتمند حزب الله تحت حمایت ایران هستند که از همان مراحل اولیه جنگ در کنار نیروهای اسد در سوریه می جنگند.
این سفر اخیر پس از آن صورت می گیرد که ریاست جمهوری لبنان ماه گذشته اعلام کرد واشنگتن با کمک لبنان برای تامین برق و گاز طبیعی از اردن و مصر از طریق خاک سوریه موافقت کرده است.به این بدان معناست که ایالات متحده آماده است تا تحریم های غربی را که هرگونه برخورد رسمی با دولت سوریه را ممنوع کرده و مانع تلاش های قبلی لبنان برای استخراج گاز از مصر شده است ، کنار بگذارد.
لبنان ، کشوری با بیش از شش میلیون نفر جمعیت ، با بحران اقتصادی دست و پنجه نرم می کند که بانک جهانی از آن به عنوان یکی از بدترین بحران های امروز در جهان نام برد. بانک مرکزی در حال مبارزه برای فر.سرسام آور واردات عمده ، از جمله سوخت ، که باعث کمبود و قطع طولانی مدت برق تا 22 ساعت در روز شد. و بنابراین ، تقریبا سه چهارم جمعیت در فقر زندگی می کنند که در سال 2021 به میزان چشمگیری افزایش یافته است. اکنون رنج کشیدن حدود 74 درصد از جمعیت ، طبق اعلام شده روز جمعه توسط کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای غرب آسیا (ESCWA). رولا دشتی ، دبیر اجرایی ESCWA بار دیگر خواستار ایجاد صندوق همبستگی اجتماعی برای کشور در بحران شده است. وی پیشنهاد سال گذشته ESCWA را به یاد آورد که از ثروتمندترین 10 درصد لبنان ، که در آن زمان نزدیک به 91 میلیارد دلار ثروت داشت ، می خواهد با کمک های سالانه لبنان ، فقر فقرزدایی را تأمین کند. “1 درصد از دارایی خالص آنها. از آنجا که بحران اقتصادی و اجتماعی بی سابقه در حال حاضر همه اقشار جامعه را تحت تأثیر قرار داده است ، گروه های جمعیتی در سطوح بالای و پایین نردبان آموزش و پرورش هم اکنون دارای سطوح فقر مشابهی هستند. این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که سهم خانوارهای فاقد مراقبت های بهداشتی به 33 درصد افزایش یافته است.، و که از کسانی که توانایی تهیه دارو ندارند ، این دارو به بیش از نیمی افزایش می یابد. از نظر دشتی ، “کاهش تاثیر بحران مستلزم همبستگی و همکاری بین همه اقشار جامعه لبنان است.” بنابراین وی خواستار توسعه طرح های م protectionثر حفاظت اجتماعی شد که نیازهای فقرا ، به ویژه افراد آسیب دیده را بهتر برآورده سازد و آنها را برای افراد بیکار نیز گسترش دهد.
[ad_2]