[ad_1]

آنها نمی خواهند برگردند. صدها مهاجر و پناهجو در انتظار دیدن بیواک در محوطه اسپانیا هستند سوتا در مراکش 8000 از مرز بین دوشنبه و چهارشنبه عبور کردند. هزاران نفر – چه به اجبار و چه داوطلبانه – به سرزمین مراکش بازگشتند.
بقیه امیدوارند که به قاره اروپا برسند.

داستان محمد

از جمله مهاجرانی که به سوتا رسیدند ، محمد بانگورا بود که پس از مرگ هر دو والدین در 14 سالگی از گینه فرار کرد. بانگورا که شنبه 19 ساله شد ، با عبور از مدیترانه مرکزی ، از لیبی به ایتالیا ، سعی در رسیدن به اروپا داشت. اما او چندین بار توسط گارد ساحلی لیبی مورد رهگیری قرار گرفت و ماهها به بازداشتگاه منتقل شد و در آنجا گفت که مورد ضرب و شتم و بدرفتاری قرار گرفته است. وی سرانجام به مغرب رو آورد. او در رباط پایتخت بود ، هنگامی که خبر عبور صدها مهاجر از مرز سوتا را در 17 مه شنید. بنابراین او سوار اتوبوس شد ، با پای پیاده از کوه عبور کرد و شنا کرد تا اینکه سرانجام پا به خاک اسپانیا گذاشت. وی می گوید که می خواهد پناهنده شود ، اما تاکنون نتوانسته است راهنمایی یا پشتیبانی دریافت کند.

محمد می گوید: “هیچ کس به ما کمک نخواهد کرد.” ما اینجا هستیم ، در خیابان می خوابیم ، چهار روز است که در خیابان هستیم. هیچ چیز نیست ، کسی از ما حمایت نمی کند. بنابراین ما فقط رنج می بریم. “

مهاجران به انبارهای تبدیل شده به پناهگاه های موقت ، در ساختمان های متروکه ، از جمله زندان قدیمی پناه بردند و کسانی که سقفی پیدا نکردند در خیابان ها باقی ماندند.

چرا هزاران مهاجر وارد سوتا شده اند؟

فشارهای این هفته در مرز ، محاصره کوچک اسپانیا را در برگرفته است. جریانی که مقامات مراکش پس از جدایی دیپلماتیک از اسپانیا اجازه داده اند. تنش ها پس از آنکه اطلاعات مغربی متوجه شد گالی ، رهبر جبهه پولیساریو ، سازمانی که خواهان استقلال صحرای غربی از مراکش است ، شامگاه 21 آوریل سال گذشته در لوگرونیو ، نه چندان دور از ساراگوزا بستری شده است ، شدت گرفت.

سناریو پرتنش است. به دنبال رویکرد جهان عرب-سنی به اسرائیل ، که تحت نظارت دولت ترامپ صورت گرفت ، در 10 دسامبر سال 2020 ، ایالات متحده حاکمیت کامل مراکش بر صحرای غربی را به رسمیت شناخت. از سوی دیگر ، در حدود 40 سال پیش قطعنامه های سازمان ملل خواستار همه پرسی است که در آن جمعیت صحراوی ، مردمی از پناهندگان سیاسی که پس از اشغال سرزمین مراکش در صحرای الجزایر زندگی می کنند ، درباره استقلال یا خودمختاری تصمیم گیری می کنند. حق حاکمیت.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *