[ad_1]
URL کوتاه
به دنبال صدور حکم ایو روشه ، که در آن حکم تعلیقی علیه الکسی ناوالنی به 3 سال و نیم زندان تبدیل شد ، طرفداران این وبلاگ نویس در یک تظاهرات غیر مجاز سعی در بیرون آمدن به خیابان ها داشتند.
اقدامات امنیتی در منطقه میدان سرخ در مسکو افزایش یافته است پس از شایعات در رسانه های اجتماعی خواستار حمایت طرفداران وبلاگ نویس الکسی ناوالنی برای تجمع در راهپیمایی اعتراض غیر مجاز پس از داوری دادگاه مسکو ، که ناوالنی را به جرم کلاهبرداری به 3.5 سال زندان محکوم کرد.
به گفته خبرنگار اسپوتنی در محل ، پلیس مسکو چندین ایستگاه را در منطقه میدان مرکزی Manezhnaya انجام داده است.
به درخواست پلیس ، ایستگاه های مترو “Okhotnyat rai” ، “Ploschad revolutsiya” و “Aleksandrovski sad” ، مجاور میدان سرخ ، بسته شدند.
منابع از اداره پلیس مسکو ، که توسط اسپوتنیک مصاحبه کرد ، تأیید کردند که میدان سرخ از روز گذشته به روی عابران پیاده بسته شده است.
در سن پترزبورگ ، پلیس در خیابان های مرکز پیام ها را با بلندگو پخش می کند و یادآوری می کند که راهپیمایی های غیر مجاز ممنوع است. خبرنگار اسپوتنیک در محل از دستگیری شش مرد جوان در حوالی مجتمع گوستینی دور در نوسکی پروسپکت خبر داد.
تصمیم دادگاه مسکو
دادگاهی در مسکو ، الکسی ناوالنی را به دلیل نقض مکرر رژیم آزمایشی که پس از مجازات تعلیقی به جرم کلاهبرداری در پرونده ایو روچر ، تحت آن قرار گرفت ، به سه سال و نیم حبس محکوم کرد. حکم امروز تا زمان صدور حکم تجدیدنظر که 10 روز برای دفاع وقت دارد به تعویق افتاد. ناوالنی پس از بازگشت به وطن پس از مداوا در آلمان ، در زندان مسکو ماند و در 17 ژانویه به آنجا منتقل شد.
[ad_2]