[ad_1]

دونالد ترامپ از خانه بیرون شده؟ فرصتی در این لحظه بسیار چشمگیر برای او. و با او ، نیز شکار شده است ملانیا ترامپ، که علی رغم شایعات ، پس از ترک کاخ سفید ، تصمیم گرفت که او را دنبال کند و از رئیس جمهور سابق جدا نشود. مسئله این است که ، در فلوریدا ، آنها این زوج را نمی خواهند. شهر ساحل نخلدر واقع در جلسه شورای شهر بعدی در مورد شرایط قانونی اقامت دونالد ترامپ در باشگاه خود بحث خواهد کرد مارسدریاچه این همان چیزی است که شهردار فلوریدا گفت Cnn.

نکته این است که ما یاد می گیریم بسیاری از ساکنان استراحتگاه منحصر به فرد ملانیا و دونالد را نمی خواهند ، زیرا آنها بیش از حد در معرض دید هستند و بنابراین ناراحت کننده هستند. اما نه تنها افرادی هستند که ادعا می کنند به مار به دریاچه ترامپ نقل مکان می کنند توافق نامه امضا شده در سال 1993 را نقض کرد با شهر هنگامی که وی اقامتگاه شخصی را که در سال 1985 خریداری شده بود به یک باشگاه تبدیل کرد. در این توافق نامه تعداد محدودیت حداکثر ، 500 نفر از اعضا ، ترافیک و پارکینگ محدود شده است ، اما بیش از همه یک بند وجود دارد که طبق آن همه اعضای باشگاه از جمله ترامپ نمی توانند هزینه کنند بیش از هفت روز متوالی و بیش از سه هفته در سال در مار-لا-لاگو. محدودیتی که ترامپ در گذشته تا حد زیادی از آن عبور كرده است.

مدیر پالم بیچ گفت: “وکیل ما در حال تجزیه و تحلیل موضوع است.” نهر آبی – برای تعیین اینکه آیا رئیس جمهور سابق ترامپ می تواند در مار-لا-لاگو زندگی کند یا خیر. “از طرف خود ، سازمان ترامپ می گوید که”هیچ سندی یا توافقی وجود ندارد که او ترامپ “و همسرش ملانیا” را از استفاده از مار-لا-لاگو به عنوان محل اقامت خود منع کرد. “به طور خلاصه ، نبرد ادامه دارد. و ، چه کسی می داند ، شاید ملانیا از دنبال یک سرمایه دار در ویلای زیبای مار ، سوزن ، پشیمان شد.

[ad_2]