[ad_1]

جنگ در نوار شعله ور شد و به برج رسانه ای ، ساختمان مرکزی نیروهای خودگردان و الجزیره که در اثر حمله تخریب شده بود ، محکوم شد کاخ سفید، رئیس جمهور جو بایدن ، بی بی نتانیاهو ، نخست وزیر را از طریق تلفن بشنود. اما رئیس جمهور آمریکا برای نخستین بار از زمان تحلیف خود با ابومازن رهبر فلسطین نیز گفتگو کرد. به گفته وفا ، وی با این کار “تلاش های ایالات متحده با احزاب برای بازگرداندن آرامش و کاهش خشونت در منطقه” تأکید کرد.
اسرائیل ، زرد “نیروهای زمینی” در غزه: دام برای رهبران حماس در تونل ها؟ موشک از سوریه به جولان
ولتاژ – روز بعد ، ششم ، با تنش های بسیار زیاد بین اسرائیلی ها و فلسطینی ها ، موشک های شلیک شده از غزه به تل آویو و اطراف آن یک مرد 50 ساله را به اصطلاح پاسخ به حمله به اردوگاه پناهندگان الشاطی کشته است. در قسمت شمالی نوار. که تلفات چشمگیری را ثبت می کند: کشته شدن 8 کودک که به همراه دو زن کشته شدند. حمله نیروی هوایی اسرائیل ، به دنبال هشدار ، به برج رسانه ای الجلال ، اعتراض شدید رسانه ای را برانگیخت: دفاتر تلویزیون الجزیره و آژانس های بین المللی ، از جمله آسوشیتدپرس (AP). حمله ای که نه تنها از سوی خود رسانه ها ، بلکه از سوی کاخ سفید نیز واکنش نشان داد. وی در بیانیه ای گفت: “امنیت رسانه یک مسئولیت اساسی است.” نخست وزیر بنیامین نتانیاهو در تماس تلفنی با بایدن مجدداً تأكید كرد كه اسرائیل “برای جلوگیری از ضربه زدن به افراد غیر درگیر تمام تلاش خود را انجام می دهد. دلیل این امر این است كه برج هایی كه در داخل آنها اهداف تروریستی وجود داشته است ، توسط افرادی كه در آن دخیل نبودند آزاد شده است.” سخنگوی ارتش اسرائیل تکرار کرد که حماس “مناطق مسکونی در غزه را به پست های نظامی تبدیل کرده است. این ساختمان از ساختمان های بلند برای اهداف مختلف نظامی از جمله جمع آوری اطلاعات ، طراحی حمله ، فرماندهی و کنترل و ارتباطات استفاده می کند.” “رهبران رسانه ها واکنش نشان داده اند وی گفت: “ما شوکه شده و وحشت کرده ایم.”
واکنش ها “الجزیره حمله هوایی اسرائیل را تقبیح کرد” به عنوان اقدامی واضح که از انجام وظیفه مقدس روزنامه نگاران برای اطلاع رسانی به جهان جلوگیری می کند. این به معنای خاموش کردن رسانه ها و پنهان کردن قتل عام و رنج ناگفته های مردم غزه است. ” در زمین ، نبرد سخت تر می شود. از زمان آغاز درگیری ها ، حدود 2400 موشک از غزه وارد شده است: بیشترین آسیب دیدگی قسمت جنوبی این کشور است. اما پس از یک وقفه چند روزه ، ده ها نفر به تل آویو و کلانشهرها برخورد کردند و مردم را مجبور کردند – از جمله کسانی که در ساحل هستند – به پناهگاه ها بگریزند.
در بیانیه وزارت بهداشت فلسطین در غزه آمده است که حداقل 10 فلسطینی روز جمعه توسط نیروهای اسرائیلی در درگیری های شدید در شهرهای کرانه باختری کشته شدند. https://t.co/hnIq48cggF
– CNN (@ CNN) 15 مه 2021
حمله – در رامات گان ، حومه ای که برخی از سفارتخانه های بین المللی از جمله اقامتگاه ایتالیا در آن مستقر هستند ، موشک ها به یک خانه اصابت کرده و باعث کشته شدن یک نفر و آسیب رساندن به ساختمانهای اطراف می شوند. در اسرائیل تاکنون 140 مصدوم و 10 کشته وجود دارد: 8 مورد مستقیماً توسط موشک ها و 2 مورد نیز به عوارض جانبی وارد شده است. حماس – با 145 (از جمله 41 کودک) و حدود 1100 زخمی در غزه – گفت که شلیک موشک تل آویو “در پاسخ به قتل عام” در هنگام حمله نیروی هوایی اسرائیل به خانواده ابوخطاب بود ، که به گفته منابع در غزه ، تنها یک کودک نجات یافته از زیر آوار نجات یافت. اسرائیل پاسخ داد که هدف این حمله به مقامات ارشد حماس در شاتی بوده و این سازمان تروریستی “عمداً از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی برای محافظت از فعالیت های خصمانه خود استفاده می کند.” این وضعیت هیچ تأخیری را نشان نمی دهد. فرستاده بایدن ، هادی عمرو ، معاون دستیار امور فلسطین و اسرائیل ، در تلاش برای یافتن میانجیگری وارد اسرائیل شد. طبق گزارش رسانه ها ، وی طی ساعات آینده با طرفین تماس خواهد گرفت تا تلاش کند تا درگیری را خاتمه دهد.
آخرین به روزرسانی: 20:39
© پخش مجدد ذخیره شده است
[ad_2]