[ad_1]
ده ها هزار کشاورز در میان اعتراضات به اصلاحات کشاورزی که منبع درآمد صدها میلیون نفر را تهدید می کند ، پایتخت هند را محاصره کرده و به مجموعه تاریخی قلعه دهلی نفوذ کرده اند.
سوار بر اسب یا راننده تراکتور ، روستاییانی که پرچم ، ابزار یا شمشیر در دست داشتند ، موانع پلیس را برچیدند و راه خود را به قلب دهلی نو باز کردند.
رسانه های محلی مراجعه کنید که به دستور دولت و پلیس ، که در تلاشند تا دوباره اوضاع را کنترل کنند ، اینترنت در مناطقی از شهر خاموش شده است.
کشاورزان که به سمت اتوبوس آسیب دیده Rajdath DTC حرکت می کنند ، حرکت خود را در ITO متوقف می کنند. # اعتراضات کشاورزان pic.twitter.com/UwlH2sAaXU
– Saurabh Trivedi (@ saurabh3see) 26 ژانویه 2021
وزارت کشور همچنین در سینگو ، محله ای در شمال پایتخت که هزاران کشاورز برای دو ماه در آنجا اردو زده اند ، اینترنت را خاموش کرد.
چندین گروه از معترضین با استفاده از جرثقیل و تراکتور برای از بین بردن موانع حصارها امروز ، هنگام بزرگداشت روز جمهوری ، به تصویب قانون اساسی سال 1950 ، پرداختند.
پلیس ضد شورش با گاز اشک آور شلیک کرد ، اما به دلیل تعداد بیشتر آنها مجبور به عقب نشینی شد. دیوارهای قلعه سرخ که توسط معترضین اشغال شده است ، مرتباً پیام های نخست وزیر نارندرا مودی را به ملت دریافت می کند.
# نگاه میکنم معترضین موانع را شکستند ، به کارکنان پلیس حمله کردند و وسیله نقلیه پلیس ITO را در مرکز دهلی تخریب کردند pic.twitter.com/1ARRUX6I8E
– ANI (@ ANI) 26 ژانویه 2021
پلیس از گاز اشک آور برای پراکنده کردن کشاورزان معترض در ITO در دهلی مرکزی استفاده کرد. # قانون کشاورزان pic.twitter.com/FiF68Q0cVM
– ANI (@ ANI) 26 ژانویه 2021
سودژدو سینگ ، یک کشاورز 55 ساله از ایالت شمالی پنجاب گفت: “مودی به ما گوش خواهد داد ، اکنون او باید ما را بشنود.” تولیدکنندگان کوچک معتقدند که مقررات جدید دولت با حمایت از رقبای بزرگتر و تهدید به اخلال در اقتصاد ، موقعیت آنها را در بازار تضعیف می کند.
نه دور گفتگو با اتحادیه های کشاورزی نتوانست اعتراضات را خنثی کند ، و اگرچه دولت پیشنهاد کرده است که اصلاحات 18 ماه به تعویق بیفتد ، اما کشاورزان برای لغو کامل آن فشار می آورند.
تعداد دستگیر شدگان یا زخمی ها هنوز مشخص نیست اما تلویزیون دولتی تصاویر بیشتری از معترضان خونین را نشان داده است.
حدود نیمی از جمعیت هند (1.3 میلیارد نفر) در بخش کشاورزی کار می کنند.
[ad_2]