[ad_1]
چند روز پیش ، پورتال ناظران خاورمیانه مصاحبه ای منتشر کرد ساخته شده در 27 دسامبر سال گذشته توسط حسن بن جیدو ، بنیانگذار و مدیر تلویزیون لبنان المیادین ، که طی آن نسان نصرال دبیرکل حزب الله جزئیات بی سابقه ای از دخالت روسیه در جنگ سوریه را فاش کرد.
نصرالله نشان داد كه چگونه ژنرال ایرانی قاسم سلیمانی جلسه ای دو ساعته برگزار كرد (مطبوعات اسرائیل در آن زمان) اخبار را به طور تصادفی اشاره نکرد) با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و او را ترغیب کرد که برای حمایت از دولت دمشق و متحدانش به جنگ سوریه برود.
به نظر نمی رسد شرط باشد که تصور کنیم این حرکت استراتژیک ریشه انتقام آمریکا از ژنرال ایرانی است. می توان ادعا کرد که مداخله روسیه در سوریه در اواخر سپتامبر 2015 هنگامی انجام شد که باراک اوباما رئیس جمهور بود و سلیمانی توسط ترامپ ترور شد ، بسیار درست است ، اما دموکرات ها یا جمهوری خواهان ، منافع سلطه طلب ایالات متحده همیشه یکسان هستند ، نیازی به مراجعه نیست رسوایی دولت عمیق اوباما یا ترامپ همه چیز باز است ، آنچه سلیمانی انجام داد نمی تواند بدون مجازات باقی بماند. همانگونه که مداخله روسیه توسط پوتین در سوریه قطعاً باعث بهبود روابط واشنگتن و مسکو نشده است.
اینم فیلم مصاحبه بن جیدو با نصرالله با زیرنویس انگلیسی. در زیر رونویسی از ترجمه ایتالیایی است.
https://www.youtube.com/watch؟v=EJ53nEfYWz0
بن جیدو: آیا شهید کسیم سلیمانی واقعاً با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ملاقات کرده و شخصاً در مورد استقرار نیروهای روسی در سوریه با او صحبت کرده است؟
سید نصرالله: درست است. قبلاً بحث هایی صورت گرفته است (در این مورد). همانطور که می دانید ، روسیه قبل از مداخله خود (در سوریه) موضعی سیاسی (کاملا) داشت. در ابتدا ، این مانند یک موقعیت سیاسی بود. روسیه شورای امنیت و دفاع (سوریه) را وتو کرد. او در امور لجستیکی و اطلاعاتی کمک می کرد ، اما (حمایت او) هرگز منجر به استقرار حضور نظامی (در سوریه) نشد. با این حال ، تغییرات در نبرد در سوریه تا سال دوم (جنگ) آغاز نشد. منحنی (نشان دهنده اقتدار / موقعیت دولت سوریه) در سال اول افت کرد ، اما در سال های دوم و سوم این منحنی شروع به افزایش کرد.
البته ، جنگ ادامه خواهد داشت …
بن جدو:(منحنی شروع به افزایش کرد) در اواسط سال 2013 …
گه: (نبرد) خیلی بیشتر طول می کشید (اگر مداخله روسیه نبود). بنابراین ، مداخله نظامی روسیه (در سوریه) بسیار مهم بود. نمی توانیم آن را انکار کنیم.
در آن روز (زمانی که سلیمانی به روسیه رفت) ، رئیس جمهور روسیه پوتین مردد شد و همانطور که می دانید ، روسیه عملاً در محاصره بود (در آن زمان). در منطقه ، یعنی در خاورمیانه ، هیچ تأثیری نداشت. (ایالات متحده) حتی کشورهای اروپای شرقی را (از نفوذ خود در) محروم کرده بود. یکی پس از دیگری کشورهای معین (نزدیک به روسیه) و در حوزه نفوذ آن توسط آمریکا آواره شدند.
با این وجود ، آنها (روس ها) نگران این تصمیم (مداخله در سوریه) هستند ، زیرا این می تواند یک مرحله خطرناک باشد ، محکوم به شکست است ، یا ممکن است موفق شود. بنابراین ، این بحث سیاسی نبود که (پوتین) را متقاعد کرد ، بلکه بیشتر بحث نظامی بود. در آن زمان ، پس از هماهنگی بین ایران و روسیه ، برادر ما حاج کسیم (سلیمانی) به مسکو رفت و به مدت دو ساعت با رئیس جمهور پوتین ملاقات کرد: طول جلسه مهم است. مقامات نظامی ، امنیتی و سیاسی زیادی (از جمله جلسه) در آن شرکت کردند. خود حاج (قاسم) این (اطلاعات) را به من داد … (من آن را شنیدم) مستقیماً از او ، نه دهان به دهان. وی گفت: “من کارتها را روی میز گذاشتم و (شروع به صحبت کردم): وضعیت فعلی ، موقعیت (های) ما (و منظور از” ما “ارتش سوریه و همه متحدان آن است) ، موقعیت (های) مسلح گروهها ، فرصتهای عمل (نظامی) و شانس موفقیت. “(در این جلسه) وی (سلیمانی) گزارشی استراتژیک (جامع) از اوضاع سوریه و منطقه (پوتین) ارائه داد (و توضیح داد) ایده پیشنهادی و نتایج مورد انتظار. البته ، وی (در جلسه) از میدان های علمی ، عینی ، نظامی و جنگی (بر اساس اظهارات خود) بر روی نقشه ها ، مناطق زمینی ، ارقام و آمار استفاده کرد. در آن جلسه ، رئیس جمهور پوتین به حاج (قاسم) گفت ، “من اطمینان دارم” و تصمیم (درباره تلاش نظامی روسیه در سوریه) اتخاذ شد.
بن جیدو: بنابراین آیا می توانیم بگوییم مداخله روسیه (در سوریه آغاز شد) با ابتکار عمل ایران در مشورت با دمشق یا به درخواست سوریه؟
سید نصرالله: به درخواست سوریه بود. (سوریه) می خواست (روسیه) (در این جنگ) شرکت کند.
بن جیدو: بنابراین سوریه به طور مستقیم (روسیه برای مداخله) درخواست نکرد؟
سید نصرالله: آیا (سوریه) هرگز نخواسته است روسیه (مداخله کند)؟ نمی دانم اما حدس می زنم این انتخاب آشکار خواهد بود ، زیرا یک نیاز واقعی وجود داشت …
بن جیدو: اما پوتین …
سید نصرالله: … واقعاً به کمک احتیاج داشت. آقای غسان ، یک رهبری ، یک دولت ، کشوری وجود دارد که با یک جنگ جهانی روبرو شده است ، بنابراین طبیعی است که (برای سوریه) از روسیه کمک بخواهیم. روسیه برای مداخله مردد بود. بحث سوریه و ایران … ببینید ، آنها کاملا عینی و منطقی هستند. من دوست ندارم افسانه پردازی کنم. اینکه بگوییم حاج قاسم سلیمانی (خودش) پوتین را ترغیب به مداخله (در سوریه) کرد ، درست نیست. ترجیح می دهم بگویم که حاج قاسم سلیمانی از طریق قرائت استراتژیک خود (از وقایع) ، استدلال ، منطق اقناع کننده و شخصیت کاریزماتیک خود ، ارزش افزوده استثنایی را به تمام تلاش های قبلی که بعداً روسیه را به تصمیم برای مداخله در سوریه سوق داد ، ارائه داد. تلاشهای زیادی انجام شده است (قبل از آن) و بحثهای زیادی صورت گرفته است ، اما رئیس جمهور پوتین همچنان مردد است.
حاج (سلیمانی) موفق شد (پوتین) را قانع کند. همانطور که می دانید ، او در هنر اقناع باتجربه بود و منطقی (بی عیب و نقص) داشت. او از لفاظی های (خالی) استفاده نمی کند. اصلا. او با استفاده از زبان علمی ، نتایج نظامی (احتمالی) و جنگی ، و همچنین نتایج سیاسی مداخله (روسیه) (در سوریه) را توضیح می دهد. من معتقدم امروز – پس از مداخله (روسیه) در سوریه و تحولات بزرگ منطقه ای و جهانی – روسیه ، رئیس جمهور پوتین ، مردم روسیه و همه می دانند که روسیه از طریق دروازه های سوریه راه خود را برای بازگشت به صحنه بین المللی پیدا کرده است.
[ad_2]