[ad_1]
به گزارش سی ان ان ، سازمان های اطلاعاتی ایالات متحده در حال تجزیه و تحلیل مقدار زیادی از داده های ژنتیکی آزمایشگاه چینی در ووهان هستند که می تواند کلید کشف منشا ویروس کرونا به محض رمزگشایی آنها باشد. این مقدار قابل توجهی از برنامه های ژنتیکی از نمونه های ویروس آزمایش شده در آزمایشگاه ووهان است که برخی از کارشناسان آمریکایی می گویند احتمالاً منشاء شیوع کووید -19 بوده است.
تلویزیون آمریکایی با استناد به منابع آگاه در این تحقیق گفت که مشخص نیست چگونه و چه زمانی سازمان های اطلاعاتی آمریکا به پایگاه داده ژنتیک دسترسی پیدا کرده اند. اما وی افزود که “ماشین” هایی که در ایجاد و پردازش چنین داده های ژنتیکی از ویروس ها نقش دارند معمولاً به سرورهای خارجی و مبتنی بر ابر متصل هستند و امکان دستیابی به موفقیت را باز می گذارد.
ترجمه این حجم عظیم از داده ها ، چالش های متعددی را برای متخصصان ایجاد می کند ، به همین دلیل است که سازمان های اطلاعاتی ابر رایانه هایی را در آزمایشگاه های ملی وزارت نیرو ، از جمله 17 موسسه تحقیقاتی نخبه ، ایجاد کرده اند.
مشکلات زیادی در کار با این حجم داده وجود دارد. ما به دانشمندانی نیاز داریم که بتوانند داده های توالی بیولوژیکی را تجزیه و تحلیل کنند ، ماندارین را بفهمند و دارای مجوز ایمنی باشند.
در ماه مه ، جو بایدن ، رئیس جمهور ایالات متحده ، به اطلاعات دستور داد تا گزارشی از منشاء بیماری همه گیر در عرض 90 روز به او ارائه دهند. بایدن به گمانه زنی ها در مورد منشاء ویروس کرونا واکنش نشان داد پس از آنکه نظریه ، که از آزمایشگاه ووهان سرچشمه گرفته بود ، دوباره شتاب گرفت.
وال استریت ژورنال در اوایل این هفته گزارش داد که اعلامیه رئیس جمهور آمریکا پس از آن صورت گرفت که گزارش اطلاعاتی ایالات متحده نشان داد که چندین محقق از موسسه ویروس شناسی ووهان در نوامبر 2019 بیمار شده و باید در بیمارستان بستری شوند. آمریکایی هایی که این کار را انجام می دهند امیدوارند که این اطلاعات به پاسخ به این س howال که چگونه ویروس از حیوانات به انسان منتقل شده کمک کند. کشف این راز در تعیین اینکه آیا ویروس از آزمایشگاه فرار کرده یا از حیوانات به انسان منتقل شده است ، ضروری است.
محققان در داخل و خارج از دولت ایالات متحده مدت ها به دنبال داده های ژنتیکی از 22000 نمونه ویروس آزمایش شده در موسسه ویروس شناسی ووهان بودند. اما مقامات چینی این داده ها را در سپتامبر 2019 از اینترنت حذف کردند و از آن زمان چین از ارائه این اطلاعات و دیگر داده های اولیه در مورد موارد اولیه ابتلا به ویروس کرونا به WHO و ایالات متحده امتناع کرد.
[ad_2]