[ad_1]

منتشر شده در 20 ژانویه 2021 در ساعت 11:16 ب.ظ.
خاورمیانه یمن

مانوسور هادی ، رئیس جمهور یمن ، علیرغم مخالفت شورای انتقالی جنوب (STC) ، همچنان به انتخاب اعضای جدید شورای شورا ادامه داده است. در همین حال ، درگیری ارتش یمن و شبه نظامیان هوتو در البیضا ، در حدود 210 کیلومتری جنوب شرقی صنعا ادامه یافت.

همانطور که گزارش شده است الجزیره، نخست وزیر پیشین احمد عبید بن داگر ، به عنوان رئیس شورای شورا منصوب شد و دو معاون وی ، عبدالله ابوالغایت و واهی امان ، در 19 ژانویه طی مراسمی در ریاض ، محل اقامت یمن ، به رئیس جمهور هادی سوگند یاد کردند. رئیس جمهور ، هنوز در تبعید است. انتصاب آنها به مجلس قانونگذاری یمن در 15 ژانویه انجام شد ، اما با مقاومت شورای انتقالی جنوب (STC) و شرکت کنندگان مختلف در فضای سیاسی یمن از جمله حزب سوسیالیست و اتحادیه صنفی ناصری مواجه شد.

به ویژه ، آنها مخالفت با اصول مندرج در توافق نامه ریاض و دولت واحد تازه تاسیس ، انتخاب هادی را به چالش کشیدند ، زیرا این انتخابات به صورت یکجانبه اتخاذ شد. بعلاوه ، انتصاب غیر عضو دادگستری به عنوان دادستان کل ، همانطور که اتفاق افتاده است ، خلاف قانون است. به همین دلیل ، از رئیس جمهور دعوت شد تا با احترام به روح توافق نامه امضا شده در 5 نوامبر 2019 ، که وحدت و همکاری بین طرف های یمنی را امضا می کند ، راه او را دنبال کند و به یک مشارکت واقعی متعهد شود. به نوبه خود ، رئیس جمهور یمن این تصمیم را متوقف نکرد و از شورای شورا ، اتاق دوم پارلمان یمن خواست تا کار خود را آغاز کند ، در وهله اول ، قدرت پیگرد قانونی و ارتقا the منافع مردم ، از جمله ایجاد وضعیت مدنی فدرال و پایان پروژه شبه نظامیان شورشی حوثی را تقویت کند.

اختلاف نظر بین هادی و JTS باعث ایجاد نگرانی در میان مردم یمن شده است ، به ویژه در عدن ، که از نتیجه حاصله در 18 دسامبر سال 2020 استقبال می کند ، یعنی اعلام دولت جدید به طور مساوی بین یمن شمالی و جنوبی. که به معنای به کار بردن یکی از اصول اساسی توافق نامه ریاض بود که توسط گروههای جدایی طلب در جنوب و دولت قانونی امضا شد تا به اختلافات آنها پایان داده شود و از “درگیری درگیری” جلوگیری شود. یمنی ها ترس دارند که اختلافات اخیر بتواند اجرای بندهای دیگر توافق در مورد مسائل نظامی و امنیتی و همچنین بازگشت همه نهادهای دولتی به عدن پایتخت موقت ، تعیین استانداران و تشکیل یک تیم دیپلماتیک جدید برای نشستن را به تعویق بیندازد. در یک میز مذاکره با تشویق سازمان ملل برای گفتگو با شورشیان حوثی در مورد راه حل احتمالی درگیری های یمن.

در همین حال ، جنگ روی زمین بین شبه نظامیان شیعه و ارتش یمن همچنان ادامه دارد. به ویژه ، همانطور که گزارش شده است عربستان، نیروهای طرفدار دولت در شامگاه 19 ژانویه اعلام کردند که خسارات زیادی به حوت ها در البیضا ‘، استانی واقع در جنوب یمن و تا حد زیادی توسط گروه شورشی اشغال کرده اند. به ویژه ، سربازان یمنی گفتند که آنها به کمین جبل سوران و جبل البارک افتاده اند و باعث کشته و زخمی شدن جنگجویان هوتو شده اند. در همین حال ، در همان روز ، 19 ژانویه ، نیروی هوایی ائتلاف به رهبری سعودی و وسایل نقلیه نظامی متعلق به شورشیان در نزدیکی Hazma ، پایتخت فرماندار الجوف ، یکی از داغترین جبهه های سال گذشته هستند. ارتش گفت ، این حملات هوایی با نبردهای زمینی همراه بود.

شبه نظامیان شیعه مورد حمایت ایران در 21 سپتامبر 2014 کنترل صنعا پایتخت را به دست گرفتند و متعاقباً حوزه های نفوذ خود را عمدتا در شمال و شمال غربی یمن گسترش دادند. اگرچه توافق ریاض و پایان تنش ها میان دولت قانونی و جدایی طلبان به نمایندگی از شورای انتقالی جنوب امید به صلح گسترده تری را ایجاد می کند ، اما نمی توان گفت که جنگ داخلی هنوز پایان یافته است. از جمله شخصیت های اصلی درگیری ریاض است که از 26 مارس 2015 رهبری ائتلافی بین المللی با درگیری امارات متحده عربی ، سودان ، بحرین ، کویت ، مصر و اردن را بر عهده داشته است. هر چه پادشاهی عربستان سعودی بارها حمایت خود را از راه حل سیاسی در یمن برای اطمینان از امنیت و ثبات منطقه ای تأیید کرده است.

Sicurezza Internazionale ، تنها روزنامه ای در ایتالیا که کاملاً به سیاست بین الملل اختصاص دارد ، را بخوانید

پیر لارنس، مترجم عربی

از سردبیران

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *