[ad_1]

پکن منتظر دولت جدید ایالات متحده است! وانگ یی وزیر امور خارجه چین گفت جو بایدن نامزد انتخابات ریاست جمهوری دموکرات نمایندگی “دریچه جدیدی از امیددرباره روابط چین و آمریکا.

وانگ این سخنان را هفته گذشته در مصاحبه با شینهوا و گروه رسانه ای چین اعلام کرد. وی همچنین بر اساس متن دولت ، ابراز امیدواری کرد که دولت آینده ایالات متحده “به رویکرد معقولانه بازگردد”.

دیروز ، مایک پمپئو ، وزیر امور خارجه ایالات متحده ، محدودیت های روابط دیپلماتیک با تایوان ، “چین ملی گرای” را لغو کرد ، همانطور که باید گفت. این حرکت سنگی را به دریاچه انداخت و بایدن را مجبور به انتخاب کشور کرد.

وزیر همچنین سیاستمداران آمریکایی را به “باورهای غلط” در مورد چین متهم کرد و از ایالات متحده خواست “به سیستم اجتماعی چین احترام بگذارد”. و اگر خواسته ها شاد نباشند ، دلیل می آورند.

وانگ مصاحبه خود را با بیان اینکه دو کشور می توانند اختلافات خود را حل کنند “تا زمانی که ایالات متحده از گذشته درس بگیرد و در همان جهت با چین کار کند” به پایان رسید.

بدیهی است که چین می خواهد گذشته را پایان دهد ، اما به عنوان یک برنده ، به عنوان کسی که قوانین خود را وضع می کند. این برای ترامپ غیرممکن است ، اما با بایدن متفاوت است. به یاد بیاورید که هانتر بایدن با بازرگانان چینی رابطه نزدیک داشت ، بنابراین ح.ک.چ انتظار دارد از مزایایی برخوردار باشد یا ابزارهایی برای سیاه نمایی وی دارد. ظرف 15 روز پاسخ خواهیم گرفت.


تلگرام
با تشکر از کانال تلگرام ما می توانید با انتشار مقالات جدید از سناریوهای اقتصادی به روز باشید.

⇒ ثبت نام کنید بلافاصله. مستقیما


[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *