[ad_1]
از انقلاب یاس دقیقاً ده سال پیش ، که می توانست رئیس جمهور بن علی را برکنار کند ، اولین مورد بهار عربی ، که به زودی به مصر ، لیبی و سوریه گسترش یافت ، تا انقلاب گرسنه ها آغاز شود. در روزهای اخیر ، کل تونس مورد درگیری شدید مردم و پلیس قرار گرفته است که منجر به دستگیری بیش از 600 نفر شده است ، همه جوانان بین 15 تا 25 سال. به عنوان خبرنگار نظامی د روزنامه جان میکالسین ، “این وضعیت سالها ادامه داشته است ، با توجه به بحران اقتصادی عظیم ناشی از دولتهایی که به لطف بهار عربی نتوانسته اند کشور را رهبری کنند ، قیامهای مردمی که توسط اکثریت مردم پشتیبانی نمی شود و به زودی مصرف می شوند.” با این حال ، در یک کشور در شرایط ناامنی اقتصادی-اجتماعی ، که در ابتدا با حملات تروریستی سال 2015 ، که منجر به فروپاشی یکی از پر رونق ترین صنایع کشور ، گردشگری و در حال حاضر همه گیر شده است ، خشم فزاینده وجود دارد. . میکالسین می گوید: “وضعیتی که ایتالیا را متضرر می کند به دلیل افزایش قابل توجه مهاجران از تونس.”
وزارت دفاع تونس از اعزام ارتش در صورت ادامه ناآرامی های مردمی خبر داده است. با چه پدیده ای روبرو هستیم؟
سالهاست که در تونس اینگونه است. پس از بحران طولانی در بهار سال گذشته ، این نتیجه شکست بزرگ منابع عربی است که منجر به فقر ، بیکاری و ناآرامی های اجتماعی شد ، که از یک سو منجر به وابستگی به جنبش های اسلام گرا ، به ویژه در جنوب شد ، و از سوی دیگر تولید این آتش کاه شورش ها ، که در هر صورت ، همانطور که قبلاً اتفاق افتاده است ، محو می شود ، زیرا اکثر مردم مراقب هستند که به طور کامل از آنها پشتیبانی نکنند: عواقب ناشی از سرکوب شدید است.
ناآرامی ها از ناتوانی کامل دولتهایی که طی ده سال گذشته به ارث برده اند در انجام هر کاری برای حل بحران اقتصادی شکایت دارند. چطور
اول از همه ، سقوط گردشگری پس از حملات تروریستی در سال 2015 ، از نظر اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار داد.
اما برخلاف سوریه ، مصر و لیبی ، تونس تنها کشوری است که در آن بهار عربی منجر به کودتا ، جنگ داخلی و حملات بین المللی نشده است.
تونس به دلیل یک جامعه سکولار تکامل یافته ، از تمایل به لمس تخیلات یک انقلاب اسلامی و کمتر جذب ادعاهای اخوان المسلمین ، که منجر به ظهور قدرت منابع عربی می شود ، از سایر کشورها فاصله گرفته است. همچنین باید گفت که اخوان المسلمین تونس نسبت به مصر ، لیبی و سوریه اعتدال بیشتری دارد.
تصویر کنونی را چگونه می بینید؟
تونس بلافاصله از وسوسه های اسلام گرایی دور شد ، اما اکنون حزبی وجود دارد که از حمایت شدید مردمی برخوردار است ادعا می کند که به رژیم قدیمی بن علی بازگشت و این منجر به یک رویارویی شدید در پارلمان و دولت می شود.
در واقع ، در روزهای اخیر دولت تغییراتی داده شده و انتظار می رود رای اعتماد به اتاق نمایندگان صادر شود. آیا می توانید پیش بینی کنید؟
من نظری ندارم ، نمی توان گفت که چگونه اوضاع پیشرفت خواهد کرد. بی ثباتی زیادی وجود دارد احزاب فاقد اکثریت کافی هستند و باید مبتنی بر اتحادهای بسیار شکننده باشند. هیچ کس موافقت نمی کند که با اخوان المسلمین متحد شود ، دقیقاً به این دلیل که آنها بهار عربی را آغاز کردند ، که منجر به سقوط رژیم شد ، و بنابراین تکه تکه شدن زیادی وجود دارد. تصور یک دولت منسجم دشوار است.
اخیراً ، شاهد افزایش مهاجران از تونس هستیم. بی ثباتی کشور چقدر به ما آسیب می زند؟
زیاد. این عواقب جدی برای ایتالیا دارد. ما با اخراج از تونس روبرو هستیم ، کاری که توسط جویندگان کار انجام می شود ، اما همچنین توسط مجرمان عادی ، به کمک پلیس ، که از این طریق بسیاری از افراد ناخواسته خلاص می شوند ، انجام می شود ، آنها را برای سوار شدن به سواحل دیگر ترک می کند.
آیا تروریست های جهادی وجود دارند؟
همچنین ، همانطور که در مورد گردن زدن در کلیسای نیس توسط یک مهاجر جعلی که تونس را ترک کرده و از کشور ما عبور کرده است. تونس یکی از دو حوزه بزرگ تروریسم است که ایتالیا را تهدید می کند ، از دو طرف بسته شده است: از یک طرف ، تونس و از سوی دیگر ، بالکان ، جایی که بنیادگرایی اسلامگرایان از کوزوو و بوسنی جمع می شود.
آیا فرانسه به عنوان یک قدرت استعماری سابق در تونس نقشی بازی می کند؟
این نقش محدودی را ایفا می کند ، که به جز از نظر ایمنی کمکی نمی کند ، اما تعیین کننده نیست. در حال حاضر ، تأثیر سیاسی فرانسه قابل مشاهده نیست.
© پخش مجدد ذخیره شده است
[ad_2]